3 Idiotas (2017)

3 Idiotas Online Subtitrat in Romana

3 Idiotas 2017 Online Subitrat in Romana este un film despre…idioti. Glumim, nu acesta este subiectul filmului. Insa, trebuie sa recunoastem faptul ca titlul ne duce cu gandul la asta.

Despre ce e vorba in 3 Idiotas 2017?

P.S: Am spus 3 idiotas 2017 si nu doar 3 Idiotas, pentru ca acest film nu este unul original. In realitate, el este un remake dupa un alt film, cu acelasi nume. Filmul respectiv a aparut in 2009 la Bollywood.

Sa revenim totusi la filmul din 2017. Subiectul principal este unul interesant. se apropie ziua absolvirii si niste prieteni buni se trezesc ca unul din ei lipseste. Pur si simplu, lipseste. Nu le-a spus nimic cu o zi inainte. Deci, grupul de prieteni incepe sa se gandeasca la ce e mai rau. Aceasta supozitie se amplifica pe masura ce timpul trece. Pentru ca, la inceput, ei se gandesc ca poate uitucul nu si-a pus ceasul sa sune si de aia intarzie. Insa, lucrurile nu sunt deloc ceea ce par a fi. iar prietenii vor afla asta cat de curand. Insa, nu se stie daca vor afla si ce s-a petrecut cu prietenul lor.

Sunt multe intrebari pe care ei incep sa si le puna. I-au gresit ei cu ceva tovarasului lor, incat el a decis sa plece? S-a certat oare cu parintii lui si a fugit de acasa? L-a inselat iubita? Avea el o iubita? Timpul trece, inrebarile se inmultesc, insa prietenul lor nu apare. Va pierde el totul, alegand sa dispara subit din viata prietenilor sai? sau il vor gasi teafar si nevatamat?

Afla raspunsurile la aceste intrebari, urmarind remake-ul filmului 3 Idiots din 2009, care se numeste 3 Idiotas 2017 Online Subitrat in Romana. Si nu uita ca daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi filme, ne poti da un like pe pagina de Facebook. Si daca ti-a placut filmul, poti sa-i dai un share pe retelele sociale favorite.