A cure for wellness (2017)

A Cure for Wellness 2017 Film Online Subtitrat HD in Romana

A cure for wellness 2017 Online Subtitrat in Romana HD sau o terapie pentru viata in traducere. Este un filme psihologic horror-thriller americo-german regizat de catre faimosul regizor Gore Verbinski si scris de catre marele redactor Justin Haythe. Actorii care vor juca in acest film interesant sunt: Dane DeHaan, Mia Goth, si Jason Isaacs.

Un tanar este trimis pentru a-si recapata compania CEO de la o persoana misterioasa sa-si recapete centrul sau misterios “wellness center” aflata in muntii elvetieni. Aceasta incepe sa-si dea seama ca aparentele inseala si ca aceste tratamente miraculoase nu sunt pe cum credea el. Dupa ce aceasta incetul cu incetul reuseste sa dezlege misterul terifiant al acestui spa, se gaseste chiar pe el insusi diagnosticat cu aceeasi boala pe care-i tinea pe toti oamenii acolo pentru tratament. Ramane la latitudinea acestei persoana sa decida ce va face de acum incolo. Acesta este intr-adevar un film care reuseste sa starneasca chiar si curiozitatea spectatorilor.

Gregor “Gore” Verbinski este regizorul a unor serii de filme impresionante Pirates of the Caribbean film , The Ring, and Rango. Acesta a reusit sa castige premiul de cea mai buna animatie. Asa ca in filmul The Ring acesta ne pregateste ceva cu adevarat iesit din comun. Echipa noastra va recomanda aceste filme bine gandite.

O terapie pentru viata 2017 film subtitrat