A Dog’s Purpose (2017)

A Dog's Purpose 2017 Film Online Subtitrat in Romana Gratis

A Dog’s Purpose (2017) Online Subtitrat in Romana HD sau in traducere scopul unui caine. A Dog’s Purpose este un film de comedie-drama American, regizat de catre faimosul regizor Lasse Hallström si scris de catre marele redactor Audrey Wells. Acest film este bazat in mod special pe o nuvela din 2010 cu acelasi nume. In acest film actorii care detin rolurile personajelor sunt: Britt Robertson, Dennis Quaid, Josh Gad, Peggy Lipton, si Juliet Rylance.

Se evidentiza in mod direct si special legatura formata dintre om si caine. Scopul acestor patrupezi este de a le schimba starea stapanilor sai, de a-i face sa rada, de ale schimba starea de spirit si nu numai. Aceste animale sunt super inteligente ofera din afectiunea lor necondintionat fara sa astepte nimic in schimb cu scopul de a face ca persoanele respective sa se simta bine. Stresul fiind problema cea mai mare a oamenilor iar cainii au remediul potrivit pentru acestia.

Se pune in prim-plan viata cainelui Baylei care avea o legatura foarte stransa alaturi de stapanul sau, pana si prietenii acestui adolesecent erau invidiosi de legatura pe care o avea si cat de bine se intelegeau acestia doi. Cainele fiind si motivul principal pentru care acesta a reusit sa formeze o relatie cu persoana pe care o placea.

Cainele adevaratul meu prieten 2017 film subtitrat online