A Few Less Men (2017)

A Few Less Men 2017 Online Subtitrat Gratis in Romana HD

A Few Less Men 2017 Online Subtitrat se petrece in urma unei nunti care din nefericire s-a sfarsit prost, David Graham si Tom, confruntadu-se cu o noua problema: prietenul lor Luke a cazut intr-o prapastie si miraculos a supravietuit, insa o piatra imensa ii aterizeaza pe cap. Dintr-o mlastina misterioasa, cei doi incearca sa-si transporte prietenul lor in siguranta, insa acolo niciunde nu erai in siguranta. Cei trei protagonisti vor avea foarte mult de suferit, iar in cazul in care vrei sa razi cu lacrimi, uita-te la A Few Less Men.

Veti rade la A Few Less Men 2017 Online Subtitrat?

Aceasta e o intrebare foarte buna. Fiind un film de comedie, asteptarile sunt mari. Lumea vrea sa rada. Vrea sa se distreze. Si vrea sa ajunga la sfarsitul filmului cu un zambet pe buze. Sau, cel putin, cu o stare de bine. O nunta reprezinta intotdeauna un prilej de bucurie. Asta, bineinteles, daca nu se termina prost. Si hai, sa spunem ca s-ar trece peste asta in film, daca ar fi singurul lucru care nu e bun. Insa…protagonistii au parte si de alte necazuri.

Trei barbati si ghinionele lor

Dupa cum probabil ca v-ati dat deja seama, protagonistii din A Few Less Men 2017 Online Subtitrat sunt trei la numar. Trei prieteni, trei barbati in toata firea. Asta, in teorie, evident. In practica, desi infatisarea ar spune ca sunt destul de maturi, cei 3 sunt invers. Dar, pana la urma tocmai acest detaliu face deliciul publicului.

Dupa ce unul din ei supravietuieste unei cazaturi si este lovit si cu o piatra de dimensiuni destul de mari, prietenii isi continua drumul. Sunteti curiosi cum se va termina acesta? Vreti sa vedeti prin ce peripetii trec cei trei crai? Daca raspunsul dumneavoastra este da, atunci va invitam sa va uitati la acest super, super film.