A Quiet Place (2018)

A Quiet Place 2018 Online Subtitrat

A Quiet Place 2018 Online Subtitrat este un film de groaza de neratat. Daca sunteti fani ai acestui gen, nu exista scuza pentru care sa nu va uitati la el. Este interesant si…infricosator, ca doar de aia va uitati la el, nu? In articolul de astazi va vom spune pe scurt despre ce e vorba si probabil va vom lasa si un trailer. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem care e treaba.

Ce se intampla in A Quiet Place 2018 Online Subtitrat?

Pai, sigur o sa fie o gramada de scene ingrozitoare, altfel n-ar mai fi un film apartinand acestui gen. In prim plan se afla o intreaga familie, ce este supusa terorii. Da, nu e vorba doar de o persoana. Nici macar de un cuplu si atat. Ci de o familie intreaga…Saracii, trebuie sa indure tot ceea ce entitatile le pun in cale.

Insa, trebuie sa va spunem si un lucru…Creaturile ce ii urmaresc pe saracii membri ai familiei sunt diferite. Nu sunt proaste. Au niste puteri speciale, niste lucruri care led deosebesc de toate celelalte. Si lucrul asta face misiunea familiei de a scapa de ele si mai grea.

Ce puteri speciale au aceste creaturi?

Ei bine, aflati ca aceste creaturi vaneaza pe baza de sunet. Si ganditi-va la treaba asta: noi, ca fiinte umane, producem sunete. Nu e posibil sa nu producem nici macar unul in timp ce ne miscam. Sau, in timp ce respiram sau facem orice altceva. E un lucru logic, nu-i asa?

Familia din A Quiet Place 2018 Online Subtitrat trebuie sa gaseasca repede o solutie sa scape. Altfel, lucruri nasoale li se vor intampla. Creaturile ii vor prinde si de acolo nu se stie ce se va intampla cu ei. Se gandesc sa se ascunda intr-un loc ferit de zgomote, pentru a pacali acele creaturi. Insa, acest lucru e usor de spus si greu de pus in practica, din pacate pentru ei.

Vor reusi pana la urma sa scape? Sau vor cadea prada creaturilor care ii urmaresc? Aflati, urmarind filmul. A, si sa nu uitam. V-am promis un trailer pentru film. Asa ca va dam un trailer pentru film.

Alte filme super tari