Aftermath (2017)

Aftermath 2017 Film Online Subtitrat in Romana HD

ATENTIE! Pentru a putea viziona toate filmele de pe site la calitate HD si fara intreruperi (reclame) trebuie sa va updatati driverele. Apasati pe patratelul de mai jos pentru a face rapid asta si a va putea bucura dupa de galeria de filme. Acest lucru se aplica doar pentru persoanele care ne acceseaza site-ul de pe laptop/calculator.

Aftermath 2017 film online subtitrat in romana mai este numit si 478 in care joaca celebrul Arnold Schwarzenegger dar si Maggie Grace si Kevin Zegers este in regia lui Elliott Lester. Aftermath este bazat pe teribilul accident aerian din luna iulie a anului 2002 care a avut loc cu 478 zile mai tarziu ce spune o poveste ametitoare. Totul s-a intamplat in momentul in care un controlor a gresit si a cauzat moartea unui sot, tata si viitor bunic. Viata lui Viktor este distrusa in mod complet atunci cand atat sotia cat si fiica lui mor dintr-un banal accident la care nimeni nu se astepta.

Echipa filmeonline2017.info iti recomanda sa vizionezi si filmul Wonder Woman 2017 online subtitrat cu premierea in iulie 2017.

Alte filme super tari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *