Alien Covenant (2017) Film Online Subtitrat

avon.ro

SHARE, daca ti-a placut filmul!

Alien Covenant online subtitrat este unul dintre asteptatele filme 2017 si reprezinta continuarea seriei Prometheus din 2012 fiind un film science-fiction horror regizat de catre Ridley Scott si scris de catre renumitul John Logan. Rolurile acestora fiind jucate de catre marii actori Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England si Benjamin Rigby.

Acest film reprezinta continuarea seriilor precedente Alien Vs Predator dar in mod special a seriei Prometheus. Doar ca de data aceasta se pune in evidentiaza calatoria echipajului Convenant intr-o alta galaxie unde vor descoperii un adevarat paradis. Scopul lor fiind acela de a aduna cand mai multe informatii pentru a le aduce inapoi pe naveta Promotheus. Facandu-si o parere buna despre aceasta planeta dar din pacate aparentele fiind inselatoare. Descoperind doar intuneric aceasta fiind o lume foarte periculoasa. In atmosfera fiind un virus care-i va modifica pe acestia genetic transformandu-i in creaturi. Pornind un adevarat haos pentru acest echipaj. Singurul supravietuitor este David (Michael Fassbender). Oare cum va reusi aceasta persoana sa explice oamenilor de stiinta ceea ce a vazut?

De asemenea noi va recomandam si filmul Fifty Shades Darker 2017 online subtitrat pentru ca este un film foarte bun.share facebook
evomag.ro
Detalii film
Alien Covenant (2017)

Genul: Actiune, Aventura, Fantezie, Horror, Thriller

Nota IMDB: N/A

Regizor: Ridley Scott

Actori: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, Billy Crudup

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre acest film?