Allied (2016)

Allied 2016 film online subtitrat in romana

Allied 2016 film online subtitrat in romana este un film 2017 de genul actiune foarte bun in regia lui Robert Zemeckis in care ii avem pe celebrii actori Brad Pitt si Marion Cotillard. Filmul se petrece in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial si prezinta doi agenti de spionaj pe nume Max Vatan si Marianne Beausejour care in urma unei misiuni ce consta in asasinarea unui oficial german, se casatoresc. Dupa ceva timp, Max afla ca mama copilului sau (spioanca de origine franceza de care se indragostise) lucra pentru nazisti, lucru pe care nu-l spusese niciodata in ciuda faptului ca promisesera sa nu aiba secrete unul fata de altul. A fost foarte dezamagit in momentul in care a aflat aceasta nenorocire si a incercat sa continuie relatia, insa fara succes.

De ce Allied 2016 film online subtitrat in romana este super?

Pai, in primul rand…daca va uitati la el, veti avea parte de foarte, dar foarte multa actiune. Si, haideti sa fim sinceri: cui nu ii place putina actiune? E ca si condimentele din mancare. Tuturor ne plac condimentele, nu-i asa? La fel e si cu actiunea din filme. Iar subiectul din Allied 2016 film online subtitrat in romana e unul interesant. Te va face sa nu poti sta pe scaun. De ce?  Pentru ca vor fi foarte multe rasturnari de situatie. Tradari si alte lucruri. Va dati seama ca noi n-o sa va spunem ce se intampla. De asemenea, nu vom aduce niciun cuvant in privinta finalului. Trebuie sa descoperiti de unii singuri. Pe scurt, trebuie sa va uitati la Allied film online subtitrat in romana. Sau Aliatul Online Subtitrat. Sunt doua nume, insa e un singur film foarte bun.

Se va termina bine povestea pentru cei doi agenti de spionaj? Sau totul se va termina nasol? Din nou, nu va putem spune. Trebuie sa va uitati la Allied 2016 film online subtitrat in romana sa aflati.

Alte filme super tari