Amant Double (2018)

Amant Double 2018 Online Subtitrat

Iubirea joaca rolul principal in Amant Double 2018 Online Subtitrat, un film romantic pe care trebuie sa il vezi.  Se infiripa o relatie intre doua persoane care in teorie n-ar trebui sa aiba alta relatie decat una profesionala. Si de aici incepe libertatea. Insa, incep si problemele…

In urmatoarele randuri, va vom spune pe scurt care e povestea personajelor pe care urmeaza sa le vedeti in film. Apoi, va lasam si un trailer, pentru a vedea cum arata aceste personaje. Stiti ca uneori, desi povestea e buna, nu puteti sa va uitati la film din cauza ca nu va place cum arata personajele. In fine, revenind. Deci, va spunem pe scurt despre ce este vorba si apoi va lasam si un trailer. Asa, puteti sa stabiliti dinainte sa va uitati la el, daca merita sau nu sa o faceti. Si nu veti pierde timp.

Ce se intampla in Amant Double 2018 Online Subtitrat?

Chloe este o tanara pariziana de 25 de ani. Ea are parte de niste dureri abdominale cumplite si are impresia ca acestea se datoreaza unei probleme psihosomatice. Isi face timp si incepe sa caute un doctor unde sa se duca sa-si rezolve problema. Si il gaseste pe Paul Meyer, un doctor care pare sa stie ce face. Doar ca… intre ei intervine o tensiune. Si nu e vorba de o tensiune normala, ci de una sexuala. Tocmai de aceea, terapia nu poate sa mai continue. Ce incepe insa si apoi continua este relatia celor doi din Amant Double 2018 Online Subtitrat. Ei incep sa se oiubeasca si isi traiesc povestea de iubire pana intr-un punct. Chloe intelege repede ca Paul nu e ceea ce pare. Dar oare ce a vazut ea de are aceasta parere? Si, mai presus de toate…are dreptate? Sau doar i se pare? Aflati raspunsuri la aceste intrebari urmarind filmul. Atasat gasiti si trailerul pentru acest film pe care noi spunem ca trebuie sa-l vedeti: