American Made (2017)

American Made 2017 Online Subtitrat

Astazi, vrem sa va prezentam un film de actiune in care joaca si un actor pe care probabil il cunoasteti. In American Made 2017 Online Subtitrat, unul dintre roluri ii revine lui Tom Cruise. Asa-i ca numele va suna cunoscut? Ei bine, haideti sa vedem povestea filmului.

Ce se intampla in American Made 2017 Online Subtitrat?

In primul rand, este vorba despre un pilot. Acesta se decide sa faca niste treaba pentru CIA. Bineinteles, nu este vorba despre orice fel de treaba. Nicidecum despre o treaba usoara. E trimis in Sud, ca dealer de droguri. A, si am uitat sa va spunem faptul ca actiunea se intampla in timpul anilor ’80.

Pentru fanii serialului Narcos, difuzat de Netflix, acest film este un “must watch” datorita prezentei lui Pablo Escobar. Bineinteles, faimosul dealer de droguri nu este interpretat de acelasi actor care a facut senzatie in cadrul variantei Netflix, insa personajul este la fel. Interpretarea poate fi putin diferita.

Tagline-ul din American Made 2017 Online Subtitrat este unul savuros: “Bazat pe o minciuna adevarata”. Ramane de vazut care e pana la urma treaba. Si despre ce minciuna e vorba. Nu va dam foarte multe spoilere, pentru ca astfel v-am rapi din placerea de a viziona acest film. Si n-am vrea asta.

Pe langa Tom Cruise, al carui personaj se numeste Barry Seal, apar si alti actori binecunoscuti. Va vom lasa sa-i descoperiti de unii singuri. Filmul a avut un buget generos in valoare de 80 de milioane de dolari. Asadar, actiunea si personajele ar trebui sa se ridice la nivelul asteptarilor fanilor genului. Dar si ale fanilor lui Tom Cruise. Ramane sa vedem daca va fi sau nu un succes. Insa, prezenta lui Cruise sigur va face din el un film de neratat pentru fanii sai.

Gata! Atat am avut de spus despre American Made 2017 Online Subtitrat. Acum nu va mai ramane decat sa vizionati filmul si apoi, daca doriti, sa ne spuneti cum vi s-a parut. A, si un SHARE pe Facebook la acest articol ne-ar fi de un real folos.