Anna and the Apocalypse (2018)

Anna and the Apocalypse 2018 Online Subtitrat

In anul 2012, toata lumrea era ingrozita. De ce? Pai, se amunta peste tot c-ar veni Apocalipsa. Toata lumea se pregatea de ce e mai rau. Toti voiau sa-si puna la adapost toate avutiile. Si toti voiau sa supravietuiasca. Din fericire, nu s-a intamplat nimic. Insa in Anna and the Apocalypse 2018 Online Subtitrat, nu se stie. E filmul despre care va vom vorbi in continuare. Bine, bine, nu va mai tinem pe jar. Puteti sta linistiti. Acesta este un film de comedie, deci veti rade pe cinste.

Ce se intampla in Anna and the Apocalypse 2018 Online Subtitrat?

Little Haven este un oras amenintat de o apocalipsa zombie. Invazia se intampla in perioada Craciunului. Personajele principale, in frunte cu Anna trebuie sa lupte. Ei sunt nevoiti sa apere tot ceea ce le este drag. Vorbim aici de familie, prieteni si locuri dragi. Totusi, lupta va fi lunga si grea. Pe masura ce se adancesc in problema, descopera adevarul. Lumea se prabuseste in jurul lor. Nimic nu mai e ce a fost. Si singurii pe care se pot baza sunt ei insisi.

Vor supravietui Anna si prietenii ei Apocalipsei Zombie?

Evident, nu va vom raspunde direct la aceasta intrebare. Daca am face-o, v-am strica surpriza. Tot ce va putem spune e ca va fi o lupta pe cinste. Anna si prietenii ei vor lupta cu toate puterile sa salveze ziua. Insa, vor trebui sa treaca peste neintelegeri. Nu au de ales, daca vor sa traiasca in liniste, nu cu zombie. Pregatiti-va sa vedeti un film de fictiune cu niste tineri razboinici. Se pare ca filmul are si o pagina de Facebook.

Anna and the Apocalypse 2018 Online Subtitrat – concluzie

Daca vreti niste actiune, putin SF si niste personaje tinere, atunci acest film este alegerea ideala. Are tot ceea ce v-am expus anterior. Nu uitati ca, dupa ce il vedeti, suntem curiosi sa aflam cum vi s-a parut. Va lasam si un trailer.