Annabelle Creation (2017)

Annabelle Creation 2017 Online Subtitrat
slabeste

Daca aveti chef de un film de groaza, dar n-aveti idei sau le-ati vazut deja pe toate, atunci nu va ingrijorati. Avem o propunere care sigur va va placea: Annabelle Creation 2017 Online Subtitrat. Un horror absolut terifiant. Va avertizam: nu il urmariti cu lumina stinsa. Stim deja ca veti face asta dar na, am spus totusi sa va avertizam.

Povestea filmului Annabelle Creation 2017 Online Subtitrat

E un film de groaza, deci totul trebuie sa fie destul de infricosator pentru a va face sa nu regretati ca l-ati vazut. Tinem sa va reamintim ca acest film este de fapt un prequel al filmului intitulat simplu “Annabelle”. Dupa cum probabil ca va-ti dat deja seama din titlu, acest al 2-lea film, prequel-ul, urmareste “nasterea” lui Annabelle.

Daca v-a placut primul film, atunci sunt sanse destul de mari sa va placa si acest al doilea film. Povestea incepe la destul de mult timp dupa moartea fetitei unei familii, alcatuite dintr-un papusar si sotia sa. Acestia se gandesc la un moment dat sa cheme o doica, impreuna cu niste fete de la orfelinat, acasa la ei. Ele nu se asteapta la ceea ce urmeaza sa li se intampla.

In Annabelle Creation 2017 Online Subtitrat, lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. O fapta in aparenta buna, se dovedeste a fi in esenta altceva. Papusarul le ademeneste pe doica si pe fete, pentru a putea fi prada creatiei sale, papusa posedata pe nume Annabelle. Dar daca si papusarul si sotia sa ajung victimele Annabellei? Nu se stie ce se poate intampla atunci cand te joci cu fortele raului.

Vor reusi sa scape victimele de aceasta papusa? Si daca da, cum? Intrebarile sunt, insa raspunsurile intarzie. Daca vreti sa aflati cum se desfasoara actiunea, va invitam sa apasati Play si sa urmariti Annabelle Creation 2017 Online Subtitrat.

Alte filme super tari