Annihilation (2018)

Annihilation 2018 Online Subtitrat

In Annihilation 2018 Online Subtitrat, toate legile pe care noi le cunoastem sunt pura fictiune. Daca vreti sa vedeti un film in care totul este posibil si nimic nu este imposibil, atunci acesta este unul dintre cele mai potirvite pelicule pe care le puteti urmari. Nici macar nu trebuie sa ne credeti pe cuvant. Doar urmariti-l, va veti da seama ca am avut dreptate. Insa, pana atunci, haideti sa vorbim putin ai in detaliu despre ce se intampla in film. Poate lasam si un trailer la final.

Ce se intampla in Annihilation 2018 Online Subtitrat?

Atatea lucruri tari. Este un film pe care trebuie sa il vezi alaturi de persoane apropiate sau singur. Ideea e ca trebuie sa-l vezi. Are aventura, are adrenalina si are reguli…care nu sunt respectate. Ce poti sa vrei mai mult de la un film? Haideti sa vedem care e treaba. Personajul principal este un biolog care ia decizia vietii lui. El se inscrie intr-o expeditie pe care n-o va uita niciodata. Aici are parte de atatea lucruri…

Ea nu decide sa porneasca in aceasta expeditie degeaba. Sotul ei dispare si ea incepe sa caute raspunsuri. Ea se inscrie in expeditia aceasta intr-o zona distrusa, unde are impresia ca va gasi niste lucruri. Insa, gaseste altceva.

Trebuie sa va spunem si ca Annihilation 2018 Online Subtitrat este adaptarea cinematografica a primei carti dintr-o serie populara. Seria se numeste “Southern Reach” si este o trilogie. Ideal ar fi sa cititi prima carte si dupa sa va uitati la film. Bineinteles, puteti face si invers.

Intrebarea e: va scapa biologul sau bioloaga noastra din expeditie? Noi n-o sa va spunem ce se intampla mai departe, pentru ca am strica surpriza, cu siguranta. Urmariti filmul, daca vreti sa aflati ce se intampla mai departe cu biologul, dar si cu echipa din care face parte in timpul expeditiei.