Austin Found (2017)

Austin Found 2017 Online Subtitrat

Filmul de astazi se numeste Austin Found 2017 Online Subtitrat. Sunteti curiosi de ce se intampla in el?

Povestea din Austin Found 2017 Online Subtitrat

Personajul principal se numeste Leanne Miller. Aceasta este atat sotie, cat si mama si are 36 de ani. Are o dorinta arzatoare, de care nu poate sa scape sub nicio forma: dorinta de afirmare. Doreste sa devina faimoasa peste noapte, sa aiba fanii sai, bani, si altele. Dorinta aceasta ii intuneca judecata si Leanne Miller ajunge sa faca lucruri reprobabile pentru a-si atinge telul.

In Austin Found 2017 Online Subtitrat, sotia si mama isi pune in pericol sotia si copiii prin actiunile sale nesabuite. Plictisita de stilul de viata absolut monoton pe care o femeie, sotie si mama aflata la varsta sa il duce, ea se hotaraste sa preia fraiele. sa faca o schimbare in stilul sau de viata. Sa beneficieze de atentia si bogatia pe care orice vedeta, asemeni ei trebuie s-o aiba. Fosta regina a frumusetii, Leanne Miller decide ca trebuie sa-si bage si familia in tot tavalugul acesta menit sa-i ceasca ei cota. Astfel, sotia si mama decide ca trebuie sa-si faca sotul si copiii faimosi.

Care vor fi repercursiunile actiunilo Leannei Miller in Austin Found 2017 Online Subtitrat? Ei bine, daca acum v-am spune totul, daca v-am da totul pe tava, n-ati mai vedea filmul, nu-i asa? Afla raspunsurile la aceasta intrebare, afla daca femeia isi va da seama la timp ca face o greseala. Afla daca isi va putea salva familia din capcana in care singura i-a bagat, urmarind acest blockbuster pe site-ul nostru.

Ia spune, ti-a placut filmul? Il consideri bun? Atunci da-le de veste si prietenilor. Nu trebuie decat sa apesi pe butonul “Share on Facebook”, aflat in dreapta jos si filmul va fi distribuit pe reteaua de socializare, facandu-l vizibil si pentru prietenii tai.