Avengers Infinity War (2018)

Avengers Infinity War 2018 Online Subtitrat

Fani Marvel de peste tot din tara! Avem placerea sa va vorbim astazi despre Avengers Infinity War 2018 Online Subtitrat. Acesta este fara indoiala, cel mai asteptat film al anului pentru fanii supereroilor. Asadar, ne-am gandit ca ar fi o risipa sa nu vorbim si noi despre acest razboi concludent. Pentru ca da, Infinity War ( Razboiul Infinitului ) nu este un simplu film. Nu e unul peste care sa poti sa dai skip, fara sa te simti vinovat/a.

Ce se intampla in Avengers Infinity War 2018 Online Subtitrat?

Pai…foarte multe lucruri. Trebuie sa va spunem ca filmul este practic, o concluzie. Este culminarea a 10 ani de filme in care eroii Marvel si-au aratat muschii si v-au facut sa va simtiti bine. Fiecare film cu titulatura Marvel ped care l-ati vazut pana acum a continut hint-uri despre Infinity War. Da, e greu de crezut, insa acesta este purul adevar. Inainte de a incepe cu actiunea propriu-zisa din film, va vom lua inapoi in timp, la primul film care a dat startul numaratorii inverse pentru Avengers Infinity War 2018 Online Subtitrat.

Toate filmele Marvel cu supereroi reprezinta preludiul pentru noul film Marvel, Avengers Infinity War ( sau Razbunatorii Razboiul Infinitului, in limba romana )

In anul 2008, un film pe care destul de multi oameni l-au asteptat, a fost lansat. Emotiile erau foarte mari pentru ca, desi nu s-a stiut, de acest film a depins totul. Daca vanzarile nu erau mari, atunci planurile celor de la Marvel erau date peste cap. Din fericire pentru ei, au reusit sa faca o pelicula foarte buna. O pelicula care s-a bucurat de un succes rasunator si care a devenit rapid un blockbuster. In acelasi timp, Iron Man 2008 a reusit sa-i reabiliteze cariera domnului Robert Downey Junior. Pentru ca da, in cazul in care sunteti prea mici si nu va puteti aduce aminte sau pur si simplu nu v-ati uitat pana acum la film, actorul l-a intruchipat pe Tony Stark. Si a facut-o atat de bine, incat a ajuns cel mai bine platit actor.

Si dupa Iron Man au urmat alte super filme, care au generat incasari record. Sigur le-ati vazut pe toate. Au urmat 2 parti noi, Iron Man 2 si Iron Man 3. Insa, Omul de Otel nu a fost singurul erou. Thor, in filme precum Thor Ragnarok sau Pantera Neagra, au fost acolo. De asemenea, grupul Razbunatorilor, alaturi de Hulk, Capitanul America, Vaduva Neagra, uriasul Hulk.

Toti supereroii Marvel lupta impotriva lui Thanos in Avengers Infinity War 2018 Online Subtitrat

Si acum, sa revenim in prfezent, unde lupta pentru salvarea lumii are loc. Un dusman foarte puternic isi face aparitia si vrea sa ia totul. Este vorba despre Thanos. El vrea sa ia toate pietrele infinitului pentru a deveni invincibil. Dar eroii pe care ii iubim nu il vor lasa sa faca asta in Avengers Infinity War 2018 Online Subtitrat. Tocmai pentru ca dusmanul este puternic, e nevoie de fiecare eru care a aparut pana acum in universul din filmele Marvel.

Isi face aparitia si unul dintre cei mai tineri eri din universul Marvel, Peter Parker. Dupa cum va amintiti, filmul de anul trecut, intitulat Spider-Man Homecoming, a fost, de asemenea un super succes. Si in noul film, Spider-Man, Parker revine sa dea si el o mana de ajutor in invingerea dumsanului Thanos.

Vor reusi supereroii Marvel sa-l invinga pe Thanos?

Suspanul atinge cote maxime, pentru ca se anunta o lupta de proportii. Si nu va ganditi ca Razbunatorilor le va fi usor, doar pentru ca sunt mai multi. Lupta pentru univers si pentru pietrele infinitului este grea. Vor reusi Razbunatorii sa-l invinga pe Thanos? Aflati, uitandu-va la Avengers Infinity War 2018 Online Subtitrat. Iata si un trailer:

 

Alte filme super tari