BD La Munte si La Mare Online

BD La Munte si La mare Online

Toti suntem innebuniti dupa filmele noi, cu actori de la Hollywood, insa cati dintre noi oare se mai uita si la filme romanesti? Va raspundem tot noi: foarte putini. Tocmai de aceea, astazi va propunem sa va eliberati putin timp sa (re)vedeti unul dintre cele mai bune filme facute in Romania, dupa parerea noastra: BD La Munte si La Mare Online.

Va aduceti aminte de Brigada Diverse?

BD La Munte si La Mare Online reprezinta un film de comedie savuros, care, desi e destul de batran, inca poate genera rasete. Nici nu trebuie sa ne credeti pe cuvant. Va puteti convinge dumneavoastra, urmarind filmul.

Pentru cei mai tineri dintre voi, BD este prescurtarea sintagmei “Brigada Diverse”, un grup umoristic foarte apreciat. Trebuie sa fi auzit de ei, pentru ca au facut atat de mare valva si au realizat niste pelicule atat de indragite, incat pana si in zilele noastre se difuzeaza. Spuneti-ne: cate filme vechi mai vedeti difuzate la TV? Va raspundem tot no: foarte putine. Insa, cu siguranta printre ele se va numara si BD La Munte si La Mare Online. De ce? Pentru ca e nemuritor prin personajele sale.

BD La Munte si La Mare Online – un film la care sigur vei rade

Sunteti pregatiti sa radeti in hohote? Atunci nu trebuie decat sa stingeti lumina, sa va asezati comod si sa apasati Play. Eventual, luati-va si niste popcorn, sa intre bine. Va spunem doar atat: suntem singuri ca veti indragi personajele pe care le veti vedea, inca din prima lor scena.

Pataniile prin care vor trece cei trei membri ai Brigadei Diverse sunt…diverse, insa foarte amuzante. Nu va veti plictisi absolut deloc pe parcursul filmului intitulat BD La Munte si La Mare Online. Din contra, dupa ce se va termina, veti mai dori! Acesta un efect al filmelor romanesti bune. Fara alte adaugiri, va invitam sa urmariti acest super film de comedie. Si, daca v-a placut, nu uitati sa ii dati un share.