Beast of Burden (2018)

Beast of Burden 2018 Online Subtitrat

In Beast of Burden 2018 Online Subtitrat, fanii seriesi Harry Potter vor avea placerea sa-si vada magicianul preferat intr-o noua ipostaza. Nu, nu este vorba de vreun sequel. Dar personajul principal este intruchipat de nimeni altul decat Daniel Radcliffe. In caz ca nu stiati, acest actor este cel care a facut copilaria a milioane de copii mai frumoasa prin interpretarea micului magician. Totusi, in acest film, subiectul este altul si personajul unul diferit de cel al posesorului de bagheta.

In urmatoarele randuri, va vom spune pe scurt despre ce este vorba in acest film de actiune. Dupa ce deveniti familiari cu subiectul, va dam si un trailer, pentru a va putea forma o parere obiectiva. Facem acest lucru tocmai pentru a putea sa va dati seama din start daca merita sau nu sa va duceti si sa va uitati la acest film. Si acum, ca v-am facut aceasta introducere, haideti sa vedem care e treaba.

Ce se intampla in Beast of Burden 2018 Online Subtitrat?

Tensiunea e la fiecare pas. Personajul principal, pe nume Sean Haggerty are o misiunea greu de indeplinit. Pe langa complexitatea desavarsita, alt obstacol imens este si faptul ca totul este contratimp. Daca nu reuseste sa se incadreze in timpul ramas, misiunea devine inutila si tot efortul sau devine nul. Si domnul Haggerty are toate motivele din lume sa nu vrea ca acest lucru sa se intample.

In Beast of Burden 2018 Online Subtitrat, sotia personajului perincipal este la ananghie. Singura ei sansa de supravietuire este reusita sotului ei. Si reusita asta depinde de atatia factori. El trebuie sa discute cu un cartel, un  rachet, dar si cu DEA si sa-i faca sa creada ca totul este in regula. Si toate astea intr-o ora.

Astfel, tensiunea e prezenta pe tot parcursul filmului si va va face sa nu puteti sta bine pe scaun. Sunteti pregatiti sa porniti in aventura impreuna cu Sean Haggerty? Iata si un trailer: