Beauty and the Beast (2017)

Beauty and the Beast 2017 Online Subtitrat in Romana HD

Beauty and the Beast 2017 online subtitrat in romana reprezinta premierea filmului American de romanta, fantezie si muzical acest film fiind regizat de catre marele regizor Bill Condon si redactat de catre Stephen Chbosky si Evan Spiliotopoulos. Acest film fiind productia companiei Walt Disney Pictures, acest film Beauty and the Beast reprezinta remake-ul filmului initial din 1991 avand acelasi cu cel din ziua de astazi. Actorii care joaca in acest film sunt: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Audra McDonald, Gugu Mbatha-Raw, Ian McKellen si Emma Thompson.

Se pune in prim-plan viata unei tinere pe nume Belle care este nevoita de a se sacrifica pentru bunul sau tata deoarece acesta intorcandu-se dintr-o lunga calatorie a poposit intr-un castel necunoscut, mediul fiind foarte ospitalier impresionandu-l pe acesta dar in acelasi timp ii inducea si un sentiment de nesiguranta deoarece nu putea sa observe pe absolut nimeni in incaperile prin care se plimba. Asadar Belle este obligata acum de a ramane cu Bestia in castel in schimbul libertartii tatalui sau Maurice. Lasand frica la o parte ea cu ajutorul obiectelor fermecate din castel incepe sa inteleg de fapt cine este cu adevarat aceasta asa-zisa bestie, intelegand ca acesta are inima si sufletul asemenea unui print, care a fost blestemat in trecut si fortat sa ramana pe veci cu aceasta infatisare.

Dupa ce acestia au reusit insfarsit sa se simpatizeze in adevaratul sens al cuvantului, problemele nu inceteaza sa apara. Un vanator pe nume Gaston decide sa o rapeasca pentru sine si mai tarziu planuieste de a vana aceasta bestia indiferent de costul monetar pe care va trebui sa-l plateasca scopul lui fiind acela de a scapa pentru totdeauna de aceasta aratare.

Frumoasa si Bestia 2017 film online