Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016)

Billy Lynn's Long Halftime Walk 2016 Online Subtitrat in Romana

Billy Lynn’s Long Halftime Walk 2016 online subtitrat este un nou film plin de actiune. Trebuie neaparat sa-l vezi. Esti pregatit sa afli cum e in razboi? Nimic nu e ceea ce pare, dar tu nu vei afla asta niciodata sau poate prea tarziu. Atunci cand primesti lauri nemeritati, ce faci, ii accepti sau spui adevarul in fata tuturor, cu riscul de a scadea in ochii altora?

Aceasta ar fi premisa filmului de fata. Povestea se desfasoara in jurul lui Billy Lynn si a echipajului sau. Acestia se intorc victoriosi din Irak, dupa lupte grele. Toata lumea ii aplauda si toti vor sa afle cine sunt acesti adevarati eroi. Doar ca…nici Billy Lynn, nici camarazii de arme din Bravo Squad nu sunt chiar ceea ce lumea crede.

Dupa victoria rasunatoare, Billy este chemat in America pentru un asa-zis “tur al victoriei”, unde apare in fata a multe perechi de ochi, curioase de personajul din fata lor. Ii sunt recunoscute si omagiate meritele. De Ziua Recunostiintei, are loc un meci de fotbal american la care este invitat si eroul Billy Lynn. In timpul pauzei, are loc un spectacol. Billy Lynn se duce si el sa vada ce se intampla, insa gandurile par sa nu-l lase sa se bucure. In el, e intrebarea “Chiar ai de gand sa lasi lucrurile asa, sa-i lasi sa creada asta?”, si el se gandeste daca se merita sau nu sa ofere un raspun. Un raspuns pe care sa-l auda publicul american, ce se pare ca are o conceptie total gresita despre cele petrecute.

Cum va iesi din aceasta situatie Billy Lynn? Afla urmarind Billy Lynn’s Long Halftime Walk 2016 online subtitrat pe site-ul nostru. Nu uita ca daca ti-a placut filmul si vrei sa-l recomanzi si prietenilor, poti folosi un buton de share, pentru toate retelele sociale preferate.

Billy Lynn’s Long Halftime Walk 2016 online subtitrat