Black Butterfly (2017)

Black Butterfly 2017 Online Subtitrat

Un super film, pe care trebuie sa-l vezi. Black Butterfly 2017 Online Subtitrat este un remake al unui film francez, Papillon Noir, in regia lui Herve Korian. Unul dintre personajele principale este jucat de legendarul Antonio Banderas.

Ce se intampla in film?

In prim plan se afla un scriitor ghinionist ce hotaraste sa-i ofere adapost unui vagabond. Paul are o cariera subreda, pe care doreste s-o salveze cu orice pret. astfel, el vrea sa scrie un scenariu super. El locuieste intr-un oras de munte, unde rapirile si crimele sunt la ordinea zilei. Intr-un restaurant, Paul il intalneste pe Jack, un vagabond. I se face mila de el si decide sa-l adaposteasa in retrasa cabana in care sta si el.

Insa…lucrurile nu sunt ceea ce par a fi in Black Butterfly 2017 Online Subtitrat. Vagabondul care ar trebui sa-i fie recunoscator lui Paul, il ia pe acesta prizonier. Jack se dovedeste a fi un dement, plin de secrete ingropate de ani de zile. El il obliga pe Paul sa i le scrie pe toate. Insa, atunci cand intervine in munca lui, alte secrete ies la iveala.

Se isca o furtuna ce face ca, usor usor, electricitatea sa dispara din cabina retrasa in care se afla cei doi. Atunci incepe un joc brutal intre cei doi. Este o lupta pe viata si pe moarte. Lupta din care va iesi invingator doar unul dintre ei. Premiul? Sansa de a vedea lumina soarelui din nou.

Fiecare are un arsenal plin si diferit prin care va incerca sa-l distruga pe celalalt. Sa fie un joc psihologic? Cine va supravietui? Scriitorul pe nume Paul, a carui cariera atarna de un scenariu sau Jack, un vagabong dement, al carui trecut ascunde numeroase secrete?

Afla urmarind Black Butterfly 2017 Online Subtitrat la noi pe site. Si nu uita sa-i dai si un share pe retelele tale preferate daca ti-a placut. Nu de alta, dar poate vor si prietenii tai sa-l vada, nu?