Bloodrunners (2017)

Bloodrunners 2017 Online Subtitrat in Romana

Astazi avem un film special pentru dumneavoastra: Bloodrunners 2017 Online Subtitrat in Romana.

Despre ce este vorba in film?

Prohibitia a fost considerata pana in anul 1933 drept o afacere in plina expansiune pentru oamenii de rand. Acestia incalca legea si isi fac aparitia numai noaptea. Noua Ordine Mondiala opereza fara grija. Din aceasta cauza, multi se cred mult mai smecheri decat sunt, fapt pentru care incearca sa-si jefuiasca pe toti. Insa, nu va ganditi ca ii jefuiesc in modul obisnuit, gen “Acesta e un jaf.” Ei o fac subtil. Un practicant al acestei jefuiri subtile este Jack Malone, un politist corupt. El colecteaza o taxa de lux de la fiecare persoana care nu se supune legii. La un moment dat, Jack se afla in procesul de scuturare al unui bandit ce vindea bauturi ilicite. Aflati in subternaul local, Jack si partenerii sai dau buzna peste niste vampiri ce au ca scop cucerirea orasului. Surppinsi, acestia nu stiu ce sa faca pentru a-si pastra secretul.

Chesterfield, unul dintre cei mai vechi vampiri trebuie sa-si apere semenii. Tocmai de aceea, se isca o lupta pe viata si pe moarte, in care sunt angrenati multi nevinovati.

Cine va castiga in Bloodrunners 2017 Online Subtitrat in Romana?

Greu de spus…Jack va face tot posibilul sa nu fie luat de prost. Tocmai de aceea, isi uneste fortele cu un personaj putin neobisnuit, unpredicator nebun, pentru a reusi sa salveze orasul. Sau ce a mai ramas din el. Insa, lupta va fi grea. Chesterfield si acolitii sai sugatori de sange nu se vor lasa cu una, cu doua. Vor face tot posibilul sa-i distruga.

Cine va invinge? Jack sau Chesterfield? Al cui va ramane orasul, al oamenilor normali sau ai sugatorilor de sange? Afla urmarind acest super film, numit Bloodrunners 2017 Online Subtitrat in Romana.

Si nu uita ca daca ti-a placut, trebuie sa le dai de stire si prietenilor, printr-un share pe retelele tale sociale favorite.