Breathe (2017)

Breathe 2017 Online Subtitrat

Stiti cum se spune: iubirea schimba tot! In articolul de astazi, vrem sa va aducem la cunostiinta existenta unui film de dragoste numai bun de vazut alaturi de persoana iubita: Breathe 2017 Online Subtitrat.

Ce se intampla in film?

Pe scurt, doi oameni se indragostesc si trebuie sa dovedeasca lumii ca sunt un cuplu ce nu poate fi separat atat de usor. Insa, filmul acesta este special, pentru ca aduce in prim plan un obstacol de neinvins: boala.

Robin Cavendish sufera de poliomielita in filmul Vreathe 2017 Online Subtitrat

Un actor cunoscut  publicului larg, pe numele sau Andrew Garfield joaca unul din rolurile porincipale din film. Suntem siguri ca il stiti pe simpaticul tanar, ce l-a jucat si pe emblematicul Spider-man in doua filme, The Amazing Spider-man 1 si The Amazing Spider-man 2. Partea masculina a cuplului format din Robin si Diana Cavendish sufera o tragedie la varsta de 28 de ani. El afla ca sufera de poliomielita. Robin va trebui sa stea cele cateva luni pe care le mai are de trait pe un pat de spital. Insa, partea feminina a cuplului nu vrea sa se dea batuta.

Astfel, in Breathe 2017 Online Subtitrat, Diana Cavendish, ajutata de fratii gemeni, dar si de inventatorul  Teddy Hall, vrea sa-l scoata din spital. Sa-l faca sa se simta din nou un om normal. Decat sa stea degeaba si sa se dea batut, mai bine sa fie alaturi de Diana, persoana pe care o iubeste.

Nu v-am spus ca Robin si Diana au un fiu. Probabil si acest lucru a contribuit la decizia lor de a nu se lasa batuti. Astfel, ei vor sa fie toti impreuna si sa calatoreasca prin lume, bucurandu-se unul de celalalalt. Pe langa asta, cuplul vrea sa si ajute alti pacienti, bolnavi de poliomielita. Lucrurile acestea fac din personajele prezente in Breathe 2017 Online Subtitrat unele memorabile, pe care trebuie sa le vedeti.

Sunteti curiosi sa vedeti cum decurg lucrurile, dar si cum se manifesta povestea de dragoste dintre protagonisti? Daca da, atunci nu trebuie decat sa puneti niste popcorn sa se faca si apoi sa va uitati linistiti la acest film. Sa ne spuneti daca v-a placut.

Alte filme super tari