Captain Underpants (2017)

Captain Underpants 2017 Film Online Subtitrat in Romana Gratis HD

Captain Underpants 2017 film online subtitrat spune despre un director al unei scoli foarte rau, asa ca elevii il urasc din tot sufletul. Acesta este hipnotizat de catre copii si reusesc sa-l faca un om extraordinar de bun. Este un film de genul comedie foarte bun asa ca nu uitati sa-l vizionati la o claritate HD.

Dupa cum bine va puteti da seama, noi aici vorbim despre o super comedie. Din prima secunda in care citim titlul, deja ne vine sa radem. E vorba despre un lucru care ni s-a intamplat tuturor, in timpul in care am fost scolari. Unora intr-un fel, altora in alt fel. Unii am avut anumiti profesori care nu ne-au placut absolut deloc. Altii am avut colegi care ne-au exasperat. Si personajele din Captain Underpants 2017 film online subtitrat se pare ca au un director care intruneste acest criteriu. Adica, pe scurt, nu prea e placut de elevi. Si e posibil sa nici nu-si dea  seama de acest lucru.

Se inseala profesorul din Captain Underpants 2017 film online subtitrat ?

E foarte posibil ca el sa creada ca e un adevarat exemplu. Si ca toti studentii din scoala la care este director il respecta nespus. Adevarul e ca…nu e asa. Elevilor li se pare ca nu e cum trebuie. Tocmai de aceea, ei scornesc un plan pentru a-l face sa nu mai fie asa. Se gandesc ca de buna voie el nu se va schimba. Si tocmai din aceasta cauza, aleg sa-l schimbe fara voia sa. Prin hipnoza, elevii reusesc sa indrepte atitudinea directorului. Sau….nu. Un lucru e cert insa: atitudinea directorului nu va mai fi la fel.

Se va termina bine sau rau totul?

Sunteti curiosi de ce e pus directorul sa faca impotriva vointei lui? Daca da, atunci stiti ce aveti de facut. Uitati-va la Captain Underpants 2017 film online subtitrat . Si, nu uitati ca puteti sa ne spuneti cum vi s-a parut in sectiunea de comentarii.

Iata si trailer-ul pentru el, sa va dati seama de personaje. Poate look-ul lor va va face sa va uitati.