Colossal (2017)

Colossal (2017) Film Online Gratis Subtitrat in Romana HD

Colossal 2017 online subtitrat hd este unul dintre cele mai noi filme online 2017 care se incadreaza in genurile actiune, thriller si sf regizat de catre Nacho Vigalondo. Personajul principal din Colossal este o femeie pe nume Gloria care bea si petrece foarte, foarte mult. Desi la prima vedere, poate parea un personaj pe cinste, lucrurile nu sunt asa. Gloria trece prin diverse drame personale. Si tocmai aceste drame o vor forta sa faca diverse lucruri pe care poate ca n-ar fi vrut sa le faca. Insa, pana la urma, acesta e farmecul unui film bun. Personajele trebuie sa fie diferite fata de persoanele obisnuite, nu e asa? Gloria e plina de defecte. Haideti sa vedem daca sicum o vor afecta acestea pe parcursul filmului.

Sunt fatale aceste defecte?

Aceste doua defecte o fac pe Gloria sa isi piarda atat sluba cat si pe cei dragi, Tim alungand-o din apartamentul sau deoarece o credea o femeie nebuna. Fara vreun sprijin financiar, Gloria este fortata sa revina in orasul sau natal sa isi refaca viata. Insa, nu se stie daca va fi in stare sa faca lucrul acesta. Lucrurile sunt grele pentru Gloria. Si sunt atatea intrebari…Dar femeia se pare ca n-are niciun posibil raspuns pentru ele. Totusi, trebuie sa meaerga tot inainte pe drumul ei in Colossal 2017 online subtitrat hd. Dar, si daca o va face, o va face cu un pret. Insa, va fi ea in stare sa il plateasca? Va fi ea in stare sa se sacrifice? Sa lase deoaprte tot trecutul si s-o ia de la capat intr-un loc nou? Atatea intrebari si atatea posibilitati o asteapta pe Gloria. Bine, si pe dumneavoastra, daca va veti decide sa va uitati.

Suntem de parere ca e un film foarte bun. Bine, putem fi subiectivi. Ramane sa va uitati si voi si sa decideti apoi. A, si sa nu uitam un amanunt:  aveti n trailer mai jos:

Alte filme super tari