Cowboys and Aliens Online Subtitrat

Cinefililor, azi e despre Cowboys and Aliens Online Subtitrat. Stim, titlul suna ciudat, dar asa trebuie sa fie. Actiunea e la fel de ciudata.

Ce se intampla in Cowboys and Aliens Online Subtitrat?

În 1873, în Arizona, Jake Lonergan (Daniel Craig) se trezeşte cu nici o amintire a ceea ce s-a întâmplat şi cu o cătuşă prinsă de mână. Intră într-un orăşel, Absolution, unde află că este un cunoscut criminal căutat de multă lume, inclusiv de colonelul Woodrow Dolarhyde (Harrison Ford), şeriful de acolo. Dar Absolution curând se va confrunta cu o ameninţare mai mare. Forţe misterioase atacă oraşul, iar şeriful va trebui să facă echipă cu Lonergan şi cu alţi duşmani pentru a putea riposta şi învige inamicul. Povestea nu este una încâlcită însă nu prea urmează firul epic al benzilor desenate după care este insipirată. Până şi personajele sunt total schimbate.

Am rămas cu un gust amar în gură din cauza lui Daniel Craig, la care mă aşteptam mai mult. Parcă a semănat un pic prea mult cu Bond, James Bond şi prea puţin cu Jake Lonergan, un adevărat cowboy. De Ford nu trebuie să mai zic că s-a mulat excelent pe rolul atribuit, iar interpretarea a fost foarte bună. Olivia Wilde a interpretat şi ea bine rolul Ella Swenson, doar că direcţia în care a fost trimis de către scenarişti personajul, de la un anumit punct, a lăsat de dorit.

Cowboys and Aliens Online Subtitrat – concluzie

Per total pot spune că nu veţi fi dezamăgiţi dacă vă veţi uita la Cowboys & Aliens. Deşi a fost anunţat ca un adevărat blockbuster filmul chiar nu a dezamăgit, poate şi datorită celor trei, Daniel Craig, Harrison Ford şi Olivia Wilde, care au speriat Vestul. Oricum se vede unde a fost mâna lui Steven Spielberg. Trebuie lăudat faptul că nu a fost filmat în 3D şi iată că a ieşit bine. Voi ce parere aveti?