Deadpool (2016)

Deadpool 2016 Online Subtitrat

SHARE, daca ti-a placut filmul!

Il stiti cu totii…si il iubiti cu totii. Deadpool si-a facut aparitia intr-un mare stil si a facut din filmul cu acelasi nume un adevarat blockbuster la nivel international. Pe scurt, nu se poate, nu exista persoana care sa nu fi auzit de acest super erou. Dar, destul cu laudele. Haideti sa vedem ce e cu filmul acesta.

Ce se intampla in Deadpool 2016 Online Subtitrat?

Personajul principal al filmului se numeste Wide Wilson. El este diagnosticat cu o boala fatala. Intelegand ca probabil nu mai este nimic de facut el se hotaraste sa accepte propunerea de a participa la un experiment miliar. Din cate se pare, daca acest experiment ar fi un succes, nu numai ca i-ar salva viata domnlui Wilson, dar i-ar si conferi o putere de regenerare, prin care corpul sau s-ar reface repede. Pe langa acestea, Wide capata si alte super puteri cum ar fi rezistenta la toxine si droguri, invulnerabilitatea la puteri telepatice şi telekinezice, dar şi prelungirea vieţii datorită procesului accelerat de vindecare. Insa, totul vine cu un pret, iar Wide Wilson simte asta pe pielea lui. Pe langa aceste lucruri bune care i se intampla in urma experiementului, el are parte si de niste efecte adverse devastatoare.

In primul rand, fata ii este distrusa si devine labil psihic, ajungand sa-si creeze o noua personalitate, Deadpool. Astfel, el dezvolta un simt al umorului dubios si o dorinta acuta de razbunare. Se pregateste sa mearga dupa cel care i-a distrus viata pentru a-l invata o lectie sau doua.

Va reusi Wide Wilson sa il gaseasca pe faptas si sa se razbune? Il vor conduce noile sale puteri si noua sa personalitate, Deadpool la pieire? Afla urmarind Deadpool 2016 Online Subtitrat. Si nu uita sa dai si un share daca ti-a placut.

Si nu uitati ca puteti viziona si Deadpool 2.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *