Diary of a Wimpy Kid The Long Haul (2017)

Diary of a Wimpy Kid The Long Haul 2017 online subtitrat

Diary of a Wimpy Kid The Long Haul 2017 online subtitrat este un film pe care ar trebui sa-l vedem cu totii. De ce? Pentru ca ne face sa ne aducem aminte de cea mai frumoasa perioada: copilaria. In ziua de azi, problemele ne apasa pe toti. Si uitam ca nu trebuie tot timpul sa fim ca niste roboti. Uneori, trebuie sa ne aducem aminte si ca am fost copii. Si nu trebuie sa lasam copilul din noi singur. Trebuie sa-l insotim si sa-l lasam uneori sa zburde pe langa noi. Altfel spus, nu trebuie tot timpul sa fim maturi.

Sa nu vrei sa te maturizezi. E o capcana

Una dintre calatoriile familiei Heffley ia o intorsatura neobisnuita. De ce? Pentru ca unul din membrii ei nu vrea, pur si simplu, sa mearga in directia in care ceilalti cazusera de acord sa se indrepte. Greg pune la cale un super plan, sa-si faca familia sa se duca unde vrea el.

Care e destinatia din Diary of a Wimpy Kid The Long Haul 2017 online subtitrat?

Baiatul vrea sa ajunga la o conventie de gaming, pentru a vedea noile lucruri din domeniu. Si poate, pentru a se juca. Pentru ca, ce altceva ar putea dori un baiat la varsta lui? Insa socoteala de acasa, nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ. Astfel, Greg are parte de cateva dificultati in indeplinirea planului sau. Insa, stii cum e Greg…Destept si ambitios. Nu se da batut cu una, cu doua. Si veti vedea ca nici in Diary of a Wimpy Kid The Long Haul 2017 online subtitrat nu se lasa mai prejos. Va face tot posibilul sa ajunga in locul mult dorit, indiferent de ce vrea familia sa.

Va reusi? Va putea sa se bucure de conventia de aming sau va fi nevoit, pana la urma, sa mearga acolo unde vrea familia? Afla, urmarind filmul numai la noi pe site!