Diavolul in carne si oase (2018)

Azi e despre Diavolul in carne si oase 2018 Online Subtitrat. Daca nu v-ati dat deja seama din titlu, o sa va spunem noi direct. Acesta este un film horror, asadar pregatiti-va. E posibil sa va speriati sau e posibil sa nu. Depinde de fiecare in parte si de cat poate sa suporte. Fara alte adaugiri, haideti sa vedem subiectul filmului.

Ce se intampla in Diavolul in carne si oase 2018 Online Subtitrat?

Personajul principal al filmului este un politist. Dupa o lunga perioada petrecuta la reabilitare, acesta iese in sfarsit. El decide ca trebuie sa revina la viata linistita de dinainte. Asadar, se pune pe treaba. Una dintre primele sale indatoriri este sa intre in tura de noapte la o morga. Suna destul de linistit. Pana la urma, ce poate fi atat de greu? Trebuie sa supravegheze un loc de unde nimeni n-are cum sa scape. Cel putin in teorie. Practica e altfel in Diavolul in carne si oase 2018 Online Subtitrat.

O entitate isi face de cap si il ia prin surprindere pe politist. De unde a aparut? Si ce vrea? Nimeni nu pare sa stie. Politistul trebuie sa isi tina cumpatul si sa suporte toaste lucrurile pe care i le face entitatea. Si, in acelasi timp, trebuie sa isi pastreze calmul.

Diavolul in carne si oase 2018 Online Subtitrat – concluzie

Daca nu aveti alte filme horror pe lista, atunci puteti sa va uitati la acesta. Actiunea e buna si sigur vor fi destule momente in care va veti speria. Doar de aia va uitati la un film horror, nu? Noi va lasam. Daca va veti uita la film, sa nu uitati sa reveniti si sa ne spuneti cum vi s-a parut. A, si inainte de astea, uitati si trailer-ul pentru el. Puteti sa vedeti si cum arata toate personajele din el.

Alte filme super tari