Fifty Shades Darker (2017)

Fifty Shades Darker 2017 Film Online Subtitrat in Romana HD

Fifty Shades Darker (2017) Online Subtitrat in Romana HD traducerea acestui film este: cincizeci de umbre intunecate. Fifty Shades Darker este o nuvela erotica de romanta scrisa de catre autorul britanic E. L. James, ce pune in prim-plan relatia obraznica a unei absolvente de liceu Anastasia Steele cu un tanar care detine o companie impresionanta acesta fiind Christian Grey.

In aceasta serie Anastasia decide sa se impace in cele din urma cu Christian deoarece nu putea face fata insistentelor acestuia. Se pun de comun acord dar nu numai atat pentru a nu repeta aceleasi greseli din trecut decid ca de data acesta sa fie ceva cu totul diferit deoarece acestia doresc o provocare noua adica: “no more rules” fara reguli si “no more secrets” fara secrete doar in acest fel se poate stabiliza relatia lor in Fity Shades Darker 2017.

Din pacate relatia lor nu a tinut prea multe si Anastasia “Ana” Steele decide sa se angajeze la Seattle Independent Publishing (SIP) ca scriitoare unde il avea ca sef pe Jack Hyde. Aceasta persoana incepe sa-i dea tarcoale Anei incercand sa-si indeplineasca anumite scopuri personale profitand de inocenta ei. In acest timp Christian decide sa cumpere aceasta companie pentru a fi cat mai aproape de Ana si va asteapta momentul potrivit pentru ca acesta sa faca o greseala pentru a-l concedia pe Jack deoarece prezenta lui inseamna o amenintare si putea compromite legatura care s-a format intre ei. Ana fiind foarte furioasa deoarece acesta intervenit in cariera ei. Acesta reuseste intr-un final sa gaseasca o cale prin care o putea santaja pe Ana vazand email-urile trimise catre Christian si invers. Ana auzind acestea il loveste si fuge din cladirea companiei intalnindu-se chiar cu Christian la iesire, acesta il concediaza in cele din urma dar acest Jack ii va arata de fapt cat de mult seamana povestea lor si cate au in comun.

Din aceasta asa zisa aventura nu vor lipsi nici fostele cuceriri ale lui Christian: Leila Williams (Bella Heathcote) și Elena Lincoln (Kim Basinger) care au ca scop sa o inlature pe Ana si au de gand sa faca tot posibilul pentru a il recastiga pe Christian.

Cincizeci de umbre intunecate 2017 film subtitrat in romana