Flatliners (2017)

Flatliners 2017 Online Subtitrat

Acest film poate fi vazut si ca un posibil raspuns la intrebarea: “Ce e dincolo de moarte?”. Personaje cu care fiecare dintre cei ce urmaresc filmul se pot identifica, efecte bune si actiune la fel de buna sunt ingredientele prin care Flatliners 2017 Online Subtitrat atrage.

Ce se intampla in Flatliners 2017 Online Subtitrat?

Dupa cum v-am spus mai sus, filmul este un posibil raspuns la intrebarea pe care toti ne-o punem: “Ce e dincolo de moarte?”. Astfel, cinci studenti la Medicina se gandesc sa nu mai astepte la altii sa afle raspunsul. In schimb, ei decid sa rezolve problema singuri, mai ales ca dispun de echipamentul necesar. Incep sa aiba intalniri din ce in ce mai dese, in timpul carora discuta ce ar putea sa faca. Dupa ce trec de faza discutiilor, trec la treaba. La experimentele propriu-zise.

Aceste experiemente sunt cel putin dubioase. Iar cei cinci dau dovada nu neaparat de imaturitate, dar de inconstienta sigur. De ce? Pentru ca ei folosesc aparatele pentru a-si scadea bataile inimii. Ei vor sa isi incetineasca bataile de tot.

In Flatliners 2017 Online Subtitrat, adrenalina este la cote maxime, pentru ca tot ceea ce fac acei studenti este cel putin periculos. Niciunul n-are niciun fel de garantie ca bataile inimii vor reveni dupa ce inima se opreste, nu-i asa? Insa, ei stiu asta. Inteleg situatia si totusi isi asuma riscurile. Totul, pentru a descoperi lucruri. Pentru a vedea ce este dincolo.

Va dati seama ca intrebarile sunt destule, nu-i asa? Insa, raspunsurile posibil sa vina la un pret prea mare. Vor reusi cei cinci studenti sa afle niste informatii valoroase? Vor reusi ei sa iasa intregi din toate aceste experimente? Raspunsurile la toate aceste intrebari le puteti afla intr-un singur fel. Trebuie sa va uitati la Flatliners 2017 Online Subtitrat. Iata si un trailer pentru el:

Alte filme super tari