Game Night (2018)

Game Night 2018 Online Subtitrat

In Game Night 2018 Online Subtitrat, un grup de prieteni se intalneste intr-o seara pentru a juca diverse jocuri. Nu e un lucru deloc neobisnuit. Suntem siguri ca si dumneavoastra mai faceti asta din cand in cand. Va mai chemati niste prieteni pentru a juca diverse jocuri de societate, nu-i asa? Problema din acest film este ca linistea data de relaxarea dintre prieteni este umbrita de un lucru. Inca nu va vom spune care este acel lucru, lasandu-va sa aflati pe parcursul articolului.

Ce se intampla in Game Night 2018 Online Subtitrat?

Ne place nespus de mult sloganul filmului “Nu e un joc. De ce? Pai…titlul filmului este “Seara jocurilor”, deci e amuzant. Totusi, sloganul se apropie mai mult de ceea ce se intampla pe parcursul celo aproape 2 ore in care veti intra in lumea personajelor. Totul incepe de la o simpla seara de jocuri intre prieteni. Insa totul ia o turnura neasteptata. De la un joc nevinovat se ajunge la altceva. Grupul de prieteni este angrenat in cautarea unui criminal. De unde pana unde? Nu va putem spune. Trebuie sa va uitati la film sa va dati seama.

In Game Night 2018 Online Subtitrat, totul este contra timp. Prietenii trebuie sa-si puna mintile la contributie, pentru a-si putea da seama de ce s-a intamplat. Si trebuie sa se gandeasca si la felul i ncare vor spune povestea, pentru a nu fi luati drept suspecti.  In distributie ii veti gasi si pe 2 care au jucat in primul episod al sezonului 4 Black Mirror. Nu va vom spune la cine ne referim, din nou, pentru a nu va strica surpriza.

Pana una alta, e un film pe care trebuie sa-l vezi. Va lasam si un trailer sa va dati seama daca veti petrece in cinematograf aproape 2 ore la el sau daca ii veti da skip.