Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 1 Online Subtitrat

Game of Thrones Sezonul 7 Online Subtitrat

Toti il asteapta. E un serial super si astazi a inceput un nou sezon. Deci, e timpul sa urmaresti Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 1 Online Subtitrat

In sfarsit, a aparut un nou sezon din serialul nostru preferat. Numai noi stim cat am asteptat si cum am asteptat continuarea povestii de succes de pe HBO. Sigur v-a fost dor de dragoni, de scene…deocheate, de aventura si de toate celelalte lucruri care fac din Game of Thrones un serial de neratat. Sunteti gata sa va imbarcati intr-o noua aventura? Va prevenim! Lupta n-a fost nicicand mai sangeroasa. Se vor da lupte grele, vor si tradari si poate multe dintre personajele dumneavoastra preferate vor aparea doar intr-un episod sau chiar mai putin de un episod. Nu va dam niciun fel de spoiler, pentru ca va respectam, ca utilizatori ai site-ului nostru. Fapt pentru care va inivtam sa apasati PLAY si sa vedeti singur noul Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 1 Online Subtitrat.

Noi l-am vazut deja si nu va putem spune decat ca e unul dintre cele mai bune episoade de pana acum. Absolut superb, un inceput de sezon mai bun decat toate celelalte de pana acum. Personajele preferate de toata lumea s-au intors si au de dus noi lupte in Westeros.

Dar ce se intampla in Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 1 Online Subtitrat?

Stati sa ne gandim cum sa va spunem, fara sa va dam spoilere. Ideea e urmatoarea: e un super episod. Se numeste Dragonstone. Pe langa Jon Snow, feministul, avem un nou personaj pe care probabil ca-l stiti de undeva. Un cantaret celebru a acceptat provocarea de a participa in noul sezon. Sa va spunem cine e? Va spunem, nu de alta, dar probabil stiti deja, intrucat cantaretul n-a tinut sa fie secret si a spus public de mai demult ca va fi un nou personaj. Prima data cand il putem vedea e in Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 1 Online Subtitrat. Si da, e vorba despre Ed Sheeran.

Gata, nu va mai spunem nimic, pentru ca probabil deja nu mai puteti de nerabdare. Nu uitati ca daca v-a placut episodul, puteti sa dati un SHARE pe Facebook sau unde doriti, sa afle si prietenii dumneavoastra. Sigur o sa fie incantati sa vada si ei un episod pe care toata planeta vrea sa-l vada in acest moment si anume Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 1 Online Subtitrat.