Gardienii (2017)

Gardienii 2017 Online Subtitrat

Gardienii 2017 Online Subtitrat este un film rusesc. Unul plin de adrenlina, pe care trebuie sa-l vedeti.

Dacă fiecare ţară are eroii săi cu puteri supraomeneşti, de ce să nu aibă şi Rusia? Asta e intrebarea tuturor. Regizorul şi-a imaginat excelent armata de supraoameni ce se afla in prim plan. E prima versiune europeană a eroilor de la Marvel. Suntem convinşi că-i veţi îndrăgi. Rămâne de văzut cum va fi publicat filmul: audio în engleză, sau cu audio în rusă? Daca exista subtitrarea in romana, poate sa fie in orice limba, nu-i asa?

Ce se intampla in Gardienii 2017 Online Subtitrat?

În timpul Războiului Rece, o organizaţie secretă numită Patriot a adunat un grup de supereroi ruşi cărora le-a modificat ADN-ul pentru a-i face capabili să apere ţara de ameninţările supranaturale.

Din grup fac parte reprezentanţii mai multor naţionalităţi din cadrul Uniunii Sovietice. Fiecare dintre ei a fost nevoit să-şi ascundă adevărata identitate. În vremuri grele, se reunesc pentru a-şi apăra patria.
Efectele speciale sunt fabuloase, veţi putea observa asta din trailerele pentru Gardienii 2017 Online Subtitrat.

Personajele din Gardienii 2017 Online Subtitrat

Filmul apare în februarie 2017 în Rusia şi e cam improbabil să-l vedem prin cinematografele americane. Lumea speră ca Netflix să obţină o versiune subtitrată a filmului, pentru că filmul aduce foarte mult a blockbuster.

  • Sebastien Sisak este Ler
Landman. E dotat cu toate capacităţile de manipulare a pământului. Poate controla piatra, poate aduna praful de pe stânci, opri căderea stâncilor şi mai poate muta munţii.
Poate face ca pietrele să graviteze în jurul său, poate provoca surparea terenului cu mare precizie. Asta le permite să formeze pe loc cratere, canioane şi dealuri.Poate provoca cutremure. Se poate acoperi de piatră, aceasta devenind parte din trupul său.
Are un costum special ce-i amplifică puterile.
  • Anton Pampushniy este Ursus
Omul sălbatic, sau Ursus e un fel de berserker sau werebear. Are capacitatea să se transforme într-un urs uriaş, dar se poate transforma şi parţial. Îşi poate modifica fără probleme mărimea corpului. Transformarea sa are loc în mai multe faze. Asta poate face din el un hibrid între un urs şi un om. Când ia forma completă de urs, puterile sale sunt inumane, numai bune de luptă. Şi el are un costum special ce-i amplifică puterea.
  • Sanzhar Madiev este Khan
Windman este foarte rapid cu orice tip de sabie, dar şi în artele marţiale. Si e super tare in Gardienii 2017 Online Subtitrat.
Are două semilune cu lame foarte puternice. Are şi capacitatea de a se deplasa cu o viteză uluitoare. Prima impresie e că se teleportează. Puterea şi rapiditatea pot genera o forţă suficientă pentru a tăia o maşină în două.
Pentru a se deplasa cu viteza asta inumană trebuie să intră într-o stare de meditaţie. Noi i-am spune starea Alfa. În această stare, vede , simte şi se deplasează cu viteze uriaşe lăsând în urma sa o dâră de gaz închis la culoare.

Sunt si niste super personaje feminine

  • Alina Lanina este Xenia
Waterwoman. Flexibilă şi rapidă. E o acrobată, gimnastă, dar şi foarte bună în artele marţiale. Are capacitatea să se deplaseze pe apă ca pe un teren solid. Nu poate simţi diferenţa de temperatură şi poate trăi şi în vid. Poate trăi sub apă fără efecte negative. Mai poate să-şi transforme corpul în apă limpede ce-o poate folosi ca apărare sau să atace. Capacitatea ei îi mai permite să se tranforme în lichide gelatinoase sau vâscoase.
  • Valeria Shkirando joacă rolul Şefului Organizaţiei secrete Patriot in Grdienii 2017 Online Subtitrat.
  • Vyacheslav Razbegaev în rolul generalului Nikolai Dolgov
  • Stanislav Shirin este Kuratov, personajul negativ. Are o maşinărie numită Modul-1 ce-i permite să controleze orice fel de aparatură tehnică. Decide să-şi construiască prima sa armată de clone pentru a cuceri Moscova, ca apoi să controleze lumea întreagă. Are o centură exoframe ce-i amplifică puterile atât de mult încât e capabil să-l biruiască pe Ler/Landman.

In concluzie…

Una peste alta, filmul pare unul indeajuns de bun pentru a putea fi vizionat. Pentru cei care apreciaza supereroii si adrenalina, Gardienii 2017 Online Subtitrat reprezinta o alegere buna. Puteti sa va uitati fie alaturi de alti amatori ai genului, fie singuri, alegand sa va bucurati de fiecare scena, de fiecare dialog, dar, mai ales, de fiecare lupta. Fara alte adaugiri, va lasam sa va uitati la acest film. Si nu uitati ca, daca va place, puteti sa dati un share, sa afle si prietenii vostri cat de tare e filmul.

A, si sa nu uitam. Pentru a va putea face o parere si mai buna, va mai ajutam cu un lucru. Va lasam mai jos trailer-ul filmului. De ce? Pai, daca il vedeti, va puteti da seama de personaje. De felul in care arata. Si pe langa asta, vedeti si niste cadre si cat de bune sunt. Toate acestea va vor ajuta sa luati o decizie buna. Asadar, fara alte adaugiri, sa vedem si trailer-ul pentru el:

Alte filme super tari