Goana dupa alune 2 (2017)

Goana dupa alune 2 2017 Online Subtitrat

Un film perfect pentru intreaga familie, Goana dupa alune 2 2017 Online Subtitrat continua evenimentele ce s-au intamplat in prima goana. Eroii nostri se intorc si trebuie sa rezolve din nou problemele ce apar.

Ce se intampla in Goana dupa alune 2 2017 Online Subtitrat?

Surly si prietenii sai trebuie sa-l impiedice pe primarul din Oakton City sa le distruga casa, pentru a face in locul acesteia un parc de distractii. Insa, e greu si ei trebuie sa frie pregatiti pentru toate obstacolele. Sa dea dovada de spirit de echipa si sa se ajute unul pe altul. Sa stie ca se pot baza unul pe cealalalt. Doar asa, Surly si prietenii sai pot deveni echipa perfecta. Doar asa isi pot salva casa de dezastrul ce ameninta sa se abata asupra sa.

Primarul din Oakon City nu se gandeste la toate vietuitoarele ce traiesc in locul unde vrea sa faca un parc de distractii. E echitabil sa distrugi atatea animale, doar pentru a face un loc unde lumea sa se distreze? Poate rezista locul ala, cand e construit pe suferinta tuturor vietuitoareloe care isi vor pierde casa? Sigur, poate ca sunt doar niste animale, dar asta nu inseamna ca nu au si ele drepturi.

Ramane totusi intrebarea: vor reusi eroii nostri sa-si duca la bun sfarsit misiunea? In Goana dupa alune 2 2017 Online Subtitrat, echipa lui Surly trebuie sa se gandeasca la un super plan, pe care sa-l puna in aplicare. Cei cu care se lupta nu sunt usor de invins, insa nici ei nu se lasa batuti. In joc sunt atatea lucruri, incat Surly si prietenii sai trebuie sa dea tot ce au mai bun in ei pentru a reusi.

Sunteti pregatiti sa vedeti simpaticele personaje in actiune?  Le va reusi planul? Va invitam sa apasati Play. Tinem sa va reamintim: Sa nu uitati alunele.