Heroes Reborn Sezonul 1 Online Subtitrat in Romana

Heroes Reborn Sezonul 1 Online Subtitrat in Romana

Stiti faimosul serial Heroes, nu-i asa? Suntem siguri ca v-ati uitat la cel putin un sezon. Sau ca ati auzit de el la vreunul din prietenii vostri. Daca ati fost fani infocati si v-a parut rau atunci cand acesta s-a terminat in anul 2010, atunci avem niste vesti bune: serialul a revenit. Nu sub acelasi nume. Acum, acesta se numeste Heroes Reborn Sezonul 1 Online Subtitrat in Romana sau, in romana, Heroes Renasterea.

Despre ce este vorba in Heroes Reborn Sezonul 1 Subtitrat in Romana?

Subiectul serialului Heroes Reborn Sezonul 1 Online Subtitrat in Romana este mai mult sau mai putin acelasi ca cel al primului serial, Heroes. Un grup de oameni afla ca sunt posesorii unor puteri supranaturale, cu care trebuie sa lupte impotriva celor ce le vor raul. Pe langa asta, trebuie sa si salveze lumea. Pentru ca, odata cu puterile mari vine si responsabilitatea mare. Aceasta super serie de 13 episoade este una eveniment. Practic, serialul a revenit numai datorita fanilor, care, demult isi doreau o continuare. doreau sa vada unde sunt eroii lor preferati. Unde se termina povestile. Si dorinta le-a fost ascultata. In Heroes Reborn, personajele lor preferate s-au intors. Din pacate, nu toate. Insa, pentru a umple locul gol lasat de neaparitia acestora, creatorii au adaugat alte personaje. Unele poate la fel de bune, daca nu chiar mai bune decat cele din Heroes.

Atunci cand in Odessa, Texas are loc un atac terorist, lumea se schimba pentru totdeauna. Isi schimba perceptia despre persoanele cu puteri supranaturale. Pe scurt, toti dau vina pe acestia pentru dezastrul petrecut in orasul texan. Astfel, persoanele cu abilitati sunt nevoite sa fuga si sa se ascunda. Viata lor este pusa in pericol. Fiecare secunda poate fi si ultima. desi ati putea crede ca ei sunt in avantaj, pentru ca au puteri, atunci cand sunt putini contra mai multora, situatia se schimba. Oamenii normali vor folosi toate armele pe care le au la dispozitie pentru a-i omori pe cei care nu au nicio vina.

Aceasta este premisa Heroes Reborn Sezonul 1 Subtitrat in Romana. Mai jos veti gasi lista episoadelor. Da, da. Aveti toate cele 13 episoade aparute,  subtitrate in romana.

 

HEROES REBORN SEZONUL 1 EPISODUL 1 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

In primul episod al din Heroes Reborn Sezonul 1 Online Subtitrat in Romana, noile persone ne sunt prezentate. Dupa ce un dezastru se intampla in Odessa, Texas, vina este pusa asupra oamenilor cu superputeri. O noua Ordine Mondiala doreste eradicarea acestora, deoarece, pentru ei, reprezinta un pericol. Astfel, dau sfara in tara ca ei sunt periculosi, dand ca exemplu tragedia din Odessa. Adevarul insa este ca dezastrul din orasul texan este rezultatul unui atac terorist. Astfel, lumea incepe sa porneasca in cautarea tuturor oamenilor neobisnuiti, cu gandul sa se razbune pentru pierderile suferite.

Luke si Joanne Collins au suferit o pierdere imensa in atacul din Odessa. Si-au pierdut fiul si le-au jurat razbunare persoanelor cu superputeri. In acest timp, un personaj indragit de public, Noah Bennet incearca sa isi ascunda trecutul. Planul pare sa ii reuseasca, asta pana cand da nas in nas cu Quentin Frady. Acesta din urma este un teoretician al conspiratiilor si doreste sa afle adevarul din spatele tragediei din Odessa.

HEROES REBORN SEZONUL 1 EPISODUL 2 ONLINE SUBITRAT IN ROMANA

Eroii nostri continua lupta pentru supravietuire in Heroes Reborn Sezonul 1 Online Subtitrat in Romana

HEROES REBORN SEZONUL 1 EPISODUL 3 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

Erika Kravid este o femei puternica, ce sta in spatele conglomeratului global Renautas. Ea nu se vada inapoi. Isi va pune in aplicare toate planurile posibile pentru a-i distrupe pe Evos. Tommy se gandeste mai bine si decide sa-i dezvaluie lui Emily abilitatea sa. El se bucura de asemenea si de un puseu de popularitate la scoala. In Japonia, misiunea de salvare a lui Miko nu merge conform planului. El se loveste de anumite obstacole, care ii dau batai de cap. Insa, el trebuie sa reuseasca sa-si duca la bun sfarsit planul de salvare.

In alt colt al lumii, Noah Bennet isi continua misiunea de aflare a adevarului impreuna cu Quentin. Ei vor lucra impreuna pana in momentul in care vor afla cu adevarat ce s-a intamplat. Malina pare sa aiba niste idei venite de nicaieri. Aceste idei parca i-ar fi aduse de o forta necunoscuta. In acest timp, Luke si Joanne isi continua misiunea de a distruge persoanele ce le-au omorat copilul. Iar Carlos incepe sa-si puna din ce in ce mai multe intrebari. Daca va afla raspunsurile la aceste intrebari, el va deveni un om mult mai bun.

 

 

HEROES REBORN SEZONUL 1 EPISODUL 4 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

In cel de-al 4-lea episod al miniseriei Heroes Reborn, lucrurile incep sa se precipite. Noah Bennet vrea sa dea de cineva ce apartine trecutului sau si pentru asta se infiltreaza in Renautas. Miko inca nu si-a gasit sabia. Tommy este nevoit sa-si foloseasca abilitatile pentru a salva viata cuiva apropiat. Relatia dintre Luke si Joanne incepe sa scartaie, iar in acest timp, Carlos isi continua drumul spre a deveni un erou adevarat.

 

HEROES REBORN SEZONUL 1 EPISODUL 5 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

Noah Bennet si Quentin iau cu asalt Renautas in  Heroes Reborn Sezonul 1 Online Subtitrat in Romana . Planul lui Miko de a-si recupera sabia pare ca o sa o puna intr-o situatie dificila. Malina este din ce in ce mai apropae de aflarea adevarului. Luke se intoarce acasa, unde este nevoit sa se confrunte cu trecutul sau. Autoritatile sunt din ce in ce mai aproape de Tommy. Carlos se pare ca si-a gasit un aliat de nadejde. Erica isi duce planul la un nou nivel.

 

HEROES REBORN SEZONUL 1 EPISODUL 6 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

Noah Bennett s-a saturat. Nu mai vrea sa astepte in Heroes Reborn Sezonul 1 Online Subtitrat in Romana Vrea sa aiba raspunsurile mult dorite. Si face tot ce-i sta in putinta sa le aiba. Tommy si Emily pornesc intr-o calatorie, dupa ce Tommy afla un lucru interesant. Luke se lupta cu el insusi dupa ce intelege ca a devenit tocmai ceea ce a vanat de la bun inceput. Malina se aliaza cu cineva la care sigur nu te-ai fi asteptat. Miko isi continua misiunea de salvare a tatalui ei, insa Erica se baga si e posibil sa ii dea planul peste cap. Intre timp, Carlos afla mai multe despre EVOs dintr-o sursa nesigura.

 

HEROES REBORN SEZONUL 1 EPISODUL 7 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

Noah Bennett este disperat. Pentru a afla raspunsurile pe care le vrea se aliaza cu cineva din trecutul sau. Este vorba despre Hiro Nakamura. Impreuna cu acesta, el se intoarce in ziua in care lucrurile au luat o intorsatura nefasta si ziua in care s-a intampla tragedia din Odessa: 13 iunie 2014. Mohinder Suresh primeste un mesaj de la Angela Petrelli in timpul unui discurs pe care il tine pentru a comemora evenimentelece au avut loc. Mesajul doamnei Petrelli are legatura cu Erica Kravid si adevaratele sale intentii. In Japonia Hachiro Otomo face o miscare impotriva lui Hiro Nakamura. In acest timp, cuplul format din Luke si Joanne vin in Odessa pentru a gasi o cursa pentru boala fiului lor.

HEROES REBORN SEZONUL 1 EPISODUL 8 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

Dupa o tragedie de nedescris, Erica Kravid isi pune planul in aplicare, ajutata de Renautas. Hiro si Angela primesc o misiune ce ar putea schimba soarta umanitatii. In Odessa, Luke si Joanne incep sa inteleaga ce au de facut dupa moartea fiului lor. Intre timp, Noah Bennett se intalneste surprinzator cu Matt Parkman. In Japonia, originle lui Miko incep sa iasa la iveala. Peste tot in rest, adevarul din spatele serviciului militar al lui Carlos este dezvaluit.

 

HEROES REBORN SEZONUL 1 EPISODUL 9 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

Noah il urmareste pe Timmy, pentru ca acesta trebuie sa-i dezvaluie trecutul. Astfel, domnul Bennett il poate ajuta sa evite un dezastru total. Taylor afla mai multe lucruri despre mama sa, erica Kravid. Aceste lucruri o fac pe aceasta sa fie capturata de catre un grup periculos. Erica ii cauta pe Tommy si Emily, in timp ce planurile sale sunt gata sa explodeze. Emily se intalneste cu Joanne. Intre timp, Dearing il conduce pe Carlos mai aproape de gasirea nepotului pierdut. Iar Luke si Malina sunt separati violent.

HEROES REBORN SEZONUL 1 EPISODUL 10 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

In episodul 10 din Heroes Reborn Sezonul 1 Online Subtitrat in Romana destinele lui Noah si Luke se intersecteaza. Malina isi arata adevaratele puteri pentru a-i salva pe cei din jur. Tommy este nevoit sa se alieze cu Erica Kravid pentru a-si putea duce la indeplinire planul. Carlos se confrunta cu trecutul sau sub atentia lui Matt Parkman. Ren trebuie sa o gaseasca pe Miko, o misiune ce pare aproape imposibila.

HEROES REBORN SEZONUL 1 EPISODUL 11 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

 

Dupa disparitia misterioasa a lui Noah, Luke si Malina se aliaza sa il salveze pe Tommy. La Sunstone Manor, Carlos si Farah se lupta impreuna cu  Haitianul pentru a-l rapune pe matt Parkman si a-i elibera pe prizonierii sai. Tommy si Miko se aliaza impotriva Ericai si a planului sau brutal.

 

HEROES REBORN SEOZNUL 1 EPISODUL 12 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

In penultimul episod al sezonului, Tommy o ajuta pe erica cu planul sau de supravietuire. Malina vrea neaparat sa se reuneasca cu Tommy, in timp ce un complot se dezvolta impotriva lor. Planul lui Matt Parkman de a-si tine familia in siguranta ar putea sa atenteze la siguranta lui Taylor.

HEROES REBORN SEZONUL 1 EPISODUL 13 FINAL DE SEZON ULTIMUL EPISOD ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

 

In ultimul episod din Heroes Reborn Sezonul 1 Online Subtitrat in Romana, Tommy trebuie sa faca tot ce ii sta in putinta sa o infranga pe Erica, ce vrea ca planul ei sa se desfasoare normal. Malina vrea sa-i indeplineasca profetia strabunicii sale. Ea trebuie sa salveze lumea impreuna cu ajutorul lui Luke si Quentin. Emily si Ren o cauta diserati pe Miko. Carlos se confrunta cu o situatie dificila.