Homarul (2015)

Homarul 2015 Online Subtitrat

Sper c-ati mancat inainte de a citi asta. Nu, n-o sa vina nimic scarbos, dar filmul pe care urmeaza sa vi-l prezentam are un titlu care probabil ca va va face foame. Sau, cel putin pofta. Este vorba despre Homarul 2015 Online Subtitrat.

Ce se intampla in film?

Se lupta homarii. Nu, glumim. Ar fi un film cel putin…ciudat daca asta ar fi actiunea lui. Insa, nu e. Filmul se petrece intr-un viitor indepartat, unde femeile si barbatii care nu au o relatie sunt considerati ca fiind in afara legii. Si, evident, toti sunt arestati si dusi intr-un hotel. Aici, au de ales: fie isi gasesc pereche intr-un interval de 45 de zile, fie sunt transofrmati in animale. Nu multi sunt cei care reusesc sa scape de aici.

Un barbat reuseste si se refugiaza intr-o padure, unde gaseste si alti supravietuitori. Astfel, ei formeaza un grup numit Solitarii. Asemeni celorlalti, el nu a mai putut sa suporte tot ce se intampla in acel hotel. Considera ca toate lucrurile ce se petrec acolo, cat si absurditatea faptului ca trebuia sa-si gaseasca pe cineva cu care sa intemeieze o relatie sunt o prostie. Pana una alta, nu suna ciudat faptul ca daca nu vei face ceva ce nu vrei de nicio culoare sa faci, vei fi transformat in animal? E foarte aiurea, trebuie sa recunoastem. deci nu-l putem invui pentru faptul c-a vrut cu orice pret sa scape, fara a fi nevoit sa faca ce ii spun altii.

Insa, ei nu pot ramane tot timpul in padure. La un moment dat, vor trebui sa iasa la suprafata. Pentru ca oamenii trebuie sa traiasca alaturi de alti oameni, nu izolati. Totusi, acest lucru nu va fi usor pentru grupul numit Solitarii. Vor fi ei acceptati de societate? Aflati urmarind Homarul 2015 Online Subtitrat la noi pe site.