Home Again (2017)

Home Again 2017 Online Subtitrat

Suntem siguri de un lucru, în ceea ce priveste filmul despre care va vom vorbi în cadrul articolului de astăzi: veți râde în hohote, cu siguranță. Dacă nu, atunci înseamnă că ne-am înșelat. Însă, este puțin probabil. Filmul se numește Home Again 2017 Online Subtitrat și spune o poveste desoebit de amuzantă.

 

 Despre ce e vorba în film?

 

Personajul principal este o tânără mamă singură într-un oraș foarte mare: Los Angeles. Ea încearcă să ducă o viață normal, însă poate că asta nu e ceea ce are nevoie. La un moment dat se plictisește de atâta singurătate și de atâta liniște în apartamentul ei și ia o decizie care îi va schimba complet modul de viață plictisitor. Ea se hotărăște să ia  în chirie un grup de tineri…

 

În Home Again 2017 Online Subtitrat, trei tineri reușesc cumva să găsească un apartament cu chirie, dar nu singuri. Ei dau de o tânără doamnă, care pare a fi de treabă. Și hotărăsc că e o ocazie pe care nu trebuie sub nicio formă s-o rateze. Așadar, acceptă propunerea și se mută împreună. Însă, cine a zis că viața în 4 într-un apartament va fi ușoară? E și mai greu dacă stăm să ne gândim că nu toți patru au același sex și deci, nevoie sunt diferite pentru ei și pentru ea. Însă, toate aceste diferențe vor fi expuse cu mult umor în cadrul filmului și veți râde copios pe seama lor.

Lucrurile par a se aseamana…

Poate chiar voi, cei care citiți acest articol, sunteți într-o astfel de situație. Deci vă veți putea raporta extrem de ușor la întâmplările din cadrul Home Again 2017 Online Subtitrat. Și dacă nu sunteți în această situație și aveți o casă proprie, noi tot suntem de părere că e bine să vă uitați. Nu de alta, dar să vedeți cum ar fi daca nu ati avea. Intotdeauna e bine sa aveti niste ochi larg deschisi. Astfel, veti putea vedea diverse situatii si veti putea rezolva diverse probleme usor.

In concluzie, noi va spunem ca ar fi bine sa va uitati la el. Uitati si un trailer:

Alte filme super tari