Ingrid Goes West (2017)

Ingrid Goes West 2017 Online Subtitrat

Toti folosim Instagram, aplicatia de poze care se face sa ne pierdem atata timp zilnic. Filmul pe care vi-l propunem astazi este despre aceasta retea de socializare si se numeste Ingrid Goes West 2017 Online Subtitrat.

Ce se intampla in Ingrid Goes West 2017 Online Subtitrat?

In era internetului, a fi un star nu mai e atat de greu. Tot ce iti trebuie e o conexiune la Internet si putin timp liber. Trebuie sa postezi poze peste poze pana te recmarca cineva.  Si, trebuie sa recunoastem, toti vrem sa fim staruri si sa castigam bani pentru niste simple poze, pe care si asa le facem in fiecare zi.

Un stalker din social media decide ca trebuie sa fie un star pe Instagram. Pentru a face asta, se muta in LA. Si daca vreti sa vedeti ce face aici, atunci trebuie sa urmariti Ingrid Goes West 2017 Online Subtitrat. Prietenii pe care si-i face ii sunt ei prieteni? Lumea din jur o place pe ea sau ii place doar pozele? E asa usor pe cat spune lumea? Sunt intrebari la care Ingrid trebuie sa-si raspunda, singura sau ajutata. Se poate spune ca e un film de genul “behind-the-scenes”.

Din cate pare, e un film pe care trebuie sa-l vada orice fata care viseaza sa fie vedeta pe Instagram, nu-i asa? Simpla vizionare a filmului poate raspunde la intrebari precum “Cum sa devii popular pe Instagram?”, un lucru pe care toti adolescentii din ziua de azi il urmaresc. E amuzant, e usor si se fac bani din asta, asa ca, de ce nu?

Aceasta este si conceptia lui Ingrid, fata despre care este vorba in acest film. Trebuie totusi sa faci si niste sacrificii ca sa ajungi popular pe Instagram, iar daca nu va dati seama cam care ar fi acestea, puteti urmari Ingrid Goes West 2017 Online Subtitrat.