Is That a Gun in Your Pocket? 2017 Online Subtitrat in Romana

Is That a Gun in Your Pocket? 2017 Online Subtitrat in Romana

Buna ziua! astazi vrem sa va prezentam unul dintre filmele de comedie care noua ne-au placut foarte mult: Is That a Gun in Your Pocket? 2017 Online Subtitrat in Romana. Povestea e buna, iar scenele de comedie sunt la locul lor. Amm putea spune ca reprezinta alegerea ideala pentru o portie zdravana de ras.

Ce se intampla in film?

Actiunea se desfasoara in Rockford, unde barbatii au niste pasiuni destul de normale pentru ei: armele si femeile. Insa lucrurile nu pot ramane asa la nesfarsit. Femeile incep sa se revolte cand oamenii lor, in loc sa le aduleze pe ele, stau mai mult cu armele. Dupa ce un incident tulburator are loc in localitatea texana, armele incep sa piarda teren in ochii tuturor. Un incident armat, desfasurat la o scoala, reprezinta flama care porneste razboiul. Una dintre reprezentantele sexului frumos, pe nume Jenna, isi ia inima in dinti si incepe lupta impotriva armelor. Misiunea ei este destul de grea, pentru ca nu poti pur si simplu sa faci pe cineva sa renunte la un lucru pe care-l iubeste, nu?

Insa, in Is That a Gun in Your Pocket? 2017 Online Subtitrat in Romana, totul depinde de asta. Jenna trebuie sa le faca si pe prietenele ei partase la actiune. Si cum altfel, decat prin…lipsa de sex.

Protagonista se gandeste la cel mai bun plan posibil. Si la cel mai simplu, de altfel. Cum poti face barbatii sa le asculte pe femei? Cum ii poti face sa le asculte? Simplu! Nu le mai oferi ceea ce ei isi doresc in fiecare seara: relatii sexuale. Brusc, barbatii inteleg ca nu mai pot spune “Taci, ca nu stii nimic!” sau “Nu vreau sa renunt la armele mele”, pentru ca asta ar insemna sa nu se mai poata bucura de femeile lor. Si normal ca nu-si doresc asta.

Pana la urma, Jenna reuseste sa recruteze din ce in ce mai multe femei in misiunea ei de stopare a utilizarii armelor. Atat de multe, incat, pana la urma se isca un razboi al sexelor.

Cine va castiga lupta? Pasiunea pentru arme sau dorinta de a te bucura de iubirea unei femei? Puteti afla urmarind Is That a Gun in Your Pocket? 2017 Online Subtitrat in Romana. Si nu uitati sa ii dati un SHARE, daca v-a facut sa radeti.