iUmor Sezonul 3 Episodul 10 7 Mai 2017

iumor sezonul 3

Sunteti pregatiti de o noua portie de ras? Atunci asezati-va comod si dati play la iUmor Sezonul 3 Episodul 10 7 Mai 2017 !

Ce se intampla in acest episod?

Pe langa numerele pline de umor ale pretendentiilor la premiul de 20.000 de euro pe care-l ofera Antena 1, vom afla si niste lucruri noi despre cei trei jurati. De exemplu, in episodul de astazi vom afla mai multe despre viata sentimentala a celebrului actor Mihai Bendeac. Pe langa toate astea, o sa aflam si cand are de gand acesta sa candideze la postul de presedinte al Romaniei.

Prestatiile vor fi super! Avem un super numar cu mimi, un imitator de accente. Pe langa ei, vine si un concurent din Germania care va canta la carje. Iar restul va fi stand-up bun. Daca pana acum, in cele noua editii difuzate din acest sezonul, niciunul din jurati n-a putut sa stea la toate numerel linistit, sa nu credeti ca lucrurile se vor schimba in iUmor Sezonul 3 Episodul 10 7 Mai 2017 .

De unde va incepe nebunia?

Un numar de roast va aprinde flama. Un frizer dovedeste faptul ca are umor, printr-un roast in care imbina cu succes actoria si muzica. Fiind un numar foarte bun, nu unul de duzina, toti cei trei sunt impresionati de frizer. Pana si cel care nu e impreionat aproape niciodata, rapper-ul Cheloo spune ca a fost bun. Actorul Bendeac, in stilul caracteristic, se ridica in picioare, se duce, il felicita si ii multumeste lui Dumnezeu ca a avut curaj sa vina la emisiune sa-i incante.

Cantareata Delia va parasi masa juriului pentru a canta…la carje! Un concurent vine tocmai din Germania pentru a-si demonstra talentul. Pe langa acesta, un vechi prieten al emisiunii iUmor revine. Este vorba despre Mihai Zloteanu. Va reusi sa le ia Like-urile juratilor? II va merge mai bine de data aceasta sau o va da in bara? Aflati urmarind iUmor Sezonul 3 Episodul 10 7 Mai 2017 .

Un alt numar care va iesi in evidenta in acest episod este unul alcatuit din mimi. Acest numar il va face pe Mihai Bendeac sa spuna ca si-a vazut viata sentimentala pe scena. Si sa nu credeti ca asta e tot. Insa, noi nu va spunem mai multe, pentru a va lasa sa descoperiti singuri.

Se anunta o super seara. Asezati-va comod, pregatiti-va floricelele si dati play la iUmor Sezonul 3 Episodul 10 7 Mai 2017 .