iUmor Sezonul 3 Finala 2017

iumor sezonul 3

Dupa un sezon plin de neprevazut si de super momente ce ne-au facut sa radem in hohote, iata ca a venit momentul sa ne uitam si la iUmor Sezonul 3 Finala 2017.

Cine va castiga?

Foarte multi pretendenti si-au facut aparitia in platoul de televiziune al Antenei 1 in acest sezon. Toti, cu un singur gand: sa ia premiul cel mare de 20.000 de euro. Pentru a putea face asta, ei au trebuit sa treaca de cele 3 forte supreme. Mihai Bendeac, Delia Matache si Catalin Stefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo. N-a fost lucru usor…unii n-au reusit nici macar sa-si duca prestatia la bun sfarsit, daramite sa-i mai si faca sa rada pe toti 3 si sa le ia Like-urile. Uneori, insasi treaba asta a fost un motiv bun sa se rada, dar nu neaparat si un motiv bun pentru a trece mai departe.

Putini au reusit sa ia cel putin doua Like-uri si sa treaca mai departe. La fel de putini au reusit sa intre in gratiile publicului si sa fie trimisi direct in finala prin intermediul aplicatiei iUMOR.

Se pare ca a tunat si i-a adunat! In iUmor Sezonul 3 Finala 2017, numai 10 persoane se vor duela pentru premiul cel mare. Din toti participantii, au ramas 10. Si, dupa cum bine va dati seama…la final va ramane unul singur.

Cine sunt finalistii?

Coco Marinescu, Ioan Stan, Trupa Comedy Zebra Show, Cristi Priză, Dima Cubreacov,  Doina Teodoru, Mikael Szanyel, Albert Cremene, Ioana Roman, Bogdan Zloteanu isi vor pune la bataie tot ce au mai bun pentru a dovedi ca merita sa castige. Duminica, 21 mai, de la ora 20:30, telespectatorii ii vor putea vedea pe toti dand tot ce au mai bun pe scena, intr-o lupta stransa pentru marele premiu de 20.000 de euro. Dumneavoastra pe cine sustineti?

Dupa cum bine stiti, finalele iUmor de pana acum au fost filmate intr-un mod absolut special. Astfel, concurentii din finala finalei, adica ultimii ramasi, vor avea fiecare parte de un castig filmat. Nu intelegeti? Nu-i problema, va explicam. Daca in finala finalei raman 3 persoane de exemplu, urmand ca marele catigator sa fie desemnat prin votul publicului, atunci fiecare din cei 3 vor avea parte de o filmare speciala, unde le va fi inamant cecul in valoare de 20.000 de euro si toata lumea se va bucura pentru ei.

De ce? Ei bine, finala nu este in direct. Din cauza limbajului vulgar pe care il pot folosi nestingheriti cei de la masa juriului, dar si concurentii, iUmor Sezonul 3 Finala 2017 va fi filmata in avans. Iar la finalul serii, atunci cand se va stii in ce proportie a votat publicul si mai ales, pe cine…un baiat de la tehnic se va uita pe rezultate. Si va baga caseta cu finalul filmat al celui care are cele mai multe voturi. Suna interesant, nu? In felul acesta, fiecare din finalistii finalei vor fi fericiti ca au castigat iUmor, asta pana in seara de duminica, atunci cand se va stii pentru cine filmarea a fost adevarata si pentru cine nu. 

Sunteti pregatiti sa radeti? Atunci urmariti iUmor Sezonul 3 Finala 2017 la noi pe site.