Jawbone (2017)

Jawbone 2017 Online Subtitrat

Astazi va propunem un film cu tenta sportiva. Este vorba de povestea unui boxer. Iar numele filmului este Jawbone 2017 Online Subtitrat.

Ce se intampla in Jawbone 2017 Online Subtitrat?

Jimmy McCabe ajunge la varsta de 16 ani campion de box la juniori. Toti credeau ca va avea un viitor stralucit, insa el a luat-o pe o panta descendenta, pierzandu-se in bautura. Pana la urma, decide sa apeleze la asociatia Alcoolicii Anonimi. Poate asa, isi revine. Pe langa asta, decide sa reia si antrenamentele de box. Si unde altundeva daca nu la fost lui sala de box, acolo de unde, in trecut a plecat sa invinga? Sala de box este detinuta de Bill, ajutat de Eddie. Acestia ii devin lui Jimmy o familie de care el are nevoie pentru a lupta.

Din lipsa de bani, Jimmy il contacteaza pe Joe, un promoter implicat in partea ilegala a boxului. Joe ii gaseste un meci cu o miza de 2.500 de dolari. Jimmy trebuie sa se bata cu un tanar salbatic. El incepe sa se antreneze, insa are parte un soc cand Bill, rapus de cancer, isi da ultima suflare. Astfel, Jimmy si Eddie raman singuri in Jawbone 2017 Online Subtitrat.

Totul depinde de acel meci. Acel meci pe care Jimmy trebuie sa-l castige. Insa, lucrurile sunt grele. Jocul de picioare nu mai e acelasi ca pe vremuri. Si, sa nu uitam ca adversarul este un tanar, care e in deplinatatea puterilor de ordin fizic, spre deosebire de domnul McCabe. Asta reprezinta o provocare in plus pentru Jimmy. Dar asta poate fi, totodata si un avantaj. Totul depinde de Jimmy si de cum reuseste sa gestioneze situatia in timpul meciului.

Totusi, el trebuie sa castige. Oare va reusi? Va fi el invingatorul meciului sau va musca din ring, ramanand lat si invins? Afla urmarind Jawbone 2017 Online Subtitrat. Si nu uita ca daca ti-a placut, baga un share sa-l vada si prietenii tai.

Alte filme super tari