Jigsaw (2017)

Jigsaw 2017 Online Subtitrat

Va era dor de un film horror care sa va faca sa va speriati foarte tare? Daca da, atunci v-am gasit filmul pentru seara asta. El se numeste Jigsaw 2017 Online Subtitrat. Haideti sa vedem despre ce e vorba.

Povestea din Jigsaw 2017 Online Subtitrat

Evident, e vorba despre o poveste de groaza. Actiunea incepe cu aparitia surprinzatoare prin oras a mai multor corpuri. Fiecare dintre acestea este…ciopartit si arata rau, grotesc. Parca era un sablon pe care ucigasul l-a urmat atunci cand le-a luat viata saracilor oameni. Dupa ce investigatia incepe si punctele sunt puse cap la cap, reiese un lucru la care nu se astepta nimeni. In Jigsaw 2017 Online Subtitrat, uciderea acelor persoane este atribuita unei persoane pe nume John Kramer.

Gata, sunteti de parere ca asta a fost tot si ca filmul pare normal? Credeti ca misterul a fost elucidat si ca nu mai merita sa va uitati la film?Va inselati. problema cu aceasta idee e una singura, intr-adevar. Insa foarte acuta…John Kramer e mort de peste un deceniu. Si de aici, se naste o noua intrebare: cine sa fie in spatele crimelor? Nu se poate sa fie Kramer. Sau…se poate?

Pare aproape imposibil. Totusi, sa nu ne aruncam. E posibil ca un “fan” al ucigasului sa fi facut o cercetare asidua in ceea ce priveste metodele pe care John le folosea. Si dupa asta, a inceput el insusi sa reia seria de ucideri. Oricum ar sta treaba, trebuie oprit. Chit ca e vorba de John Kramer, chit ca e vorba de altcineva, toti trebuie sa se uneasca pentru a pune stop.

Insa, va reusi cineva sa gaseasca ucigasul in Jigsaw 2017 Online Subtitrat? Sau faptasul va scapa basma curata? Daca vreti sa aflati, nu trebuie decat sa va uitati la film si apoi, poate ne impartasiti parerile pe care vi le-ati facut. A fost un film bun sau v-ati pierdut timpul?