Jocuri Patriotice

Jocuri patriotice desi e un film destul de veci, are un subiect bun.

Astazi va vom vorbi despre un film de actiune ce are in rol principal patriotismul: Jocuri Patriotice 1992 Online Subtitrat. Titlul sau original estePatriot Games.  e un thriller american lansat în 1992. Filmul a fost regizat de Phillip Noyce după romanul cu acelaşi nume scris de Tom Clancy. E continuarea thriller-ului din 1990, Vânătoarea lui Octombrie Roşu. De scenariu s-au ocupat Donald Stewart şi Peter Iliff.

Ce se intampla in Jocuri patriotice 1992 Online Subtitrat?

Fostul agent CIA Jack Ryan se află în vacanţă la Londra. El nu e singur. Se afla acolo  împreună cu soţia sa, Caroline, şi cu fiica lor, Sally.  Dându-şi întâlnire cu familia în faţa Palatului Buckingham, Ryan este prins în mijlocul unui atac terorist. Atacul terorist e asupra Lordului Holmes, membru al familiei regale. Ryan reuşeşte să respingă atacul şi devine erou local, însă actul său de curaj face din el o ţintă vie pentru teroristul Sean Miller, pe al cărui frate l-a omorât în schimbul de focuri. Grupul de atacatori făceau parte din cadrul Ulster Liberation Army, o facţiune teroristă desprinsă din celebra IRA. Ulterior, Ryan depune mărturie la tribunal împotriva lui Miller şi îl trimite la închisoare.

Pericolele se tin lant de Ryan

O dată întors în Statele Unite ale Americii, Ryan află că teroristul Sean Miller este ajutat să evadeze de către camarazii lui. Acest lucru avea loc  în timp ce era transferat la închisoarea Albany şi jură să se răzbune pe bărbatul care i-a omorât fratele. După ce propria familie este pusă în pericol, Jack Ryan se întoarce în rândurile agenţilor operativi ai CIA pentru a proteja ce are mai scump pe lume: familia sa.

Cuvintele lui Mace Neufeld

Producătorul Mace Neufeld spunea: „Alegerea filmului Jocuri patriotice ca al doilea film cu Jack Ryan a fost destul de interesantă. Directorul Paramount de atunci, Frank Mancuso, a discutat cu mine în timp ce eram pe avion, întorcându-ne de la premiera Vânătoarea lui Octombrie Roșu, despre cum am putea să facem un alt film cu Jack Ryan. Eu i-am sugerat 2 cărți care puteau fi transformate în film: Jocuri patriotice și În slujba președintelui. Aveam drepturile pentru ambele cărți. Simțeam că, acum făcând al doilea film, trebuia să-l cunoaștem mai bine pe Jack Ryan.

Al 3-lea era mai mult un film de acțiune, dar acesta era mai mult un film de familie, în care familia lui Ryan era în pericol. Astfel, s-a decis să fie scrise 2 scenarii în același timp.”

Ceva s-a întâmplat în timp ce pregăteau Jocuri Patriotice 1992 Online Subtitrat . Alec Baldwin nu mai putea juca și l-au înlocuit cu Harrison Ford. Baldwin voia să joace într-o piesă pe Broadway. A preferat să joace în piesă decât să joace în în această continuare. Conform spuselor lui Mace, Harrison Ford tocmai renunțase la un film de la Paramount, iar David Kirkpatrick, care era directorul de producție Paramount, a zis: „Hai să-i trimitem scenariul lui Harrison Ford.” Astfel, Ford a fost cooptat în echipă.

 Harrison Ford declara despre personajul său: „Niciodată n-am considerat că Ryan e un erou de acțiune. Nu l-am văzut niciodată din această perspectivă. E un familist și un tip care lucra la birou. Lucra ca nalist. Nu e deloc un personaj tip James Bond sau Indiana Jones.” Astfel, Harrison Ford a jucat rolul ca un individ care acționa numai ca să se apere sau când era necesar.