Jocuri Secrete (2017)

Jocuri Secrete 2017 Online Subtitrat

Astazi, vrem sa va prezentam un film autobiografic numit Jocuri Secrete 2017 Online Subtitrat. In primul rand, va vom spune pe scurt povestea filmului si la urma va vom lasa si un trailer. Astfel, veti putea alege daca trebuie sau nu sa va uitati la el.

Ce se intampla in Jocuri Secrete 2017 Online Subtitrat?

Personajul principal este Molly Bloom, o schioare olimpica. Ea isi vede de treaba pana intr-un punct, din care totul se schimba. De la acest sport ajunge sa faca niste lucruri inimaginabile. Ajunge sa fie o jucatoare de poker excelenta. Una poate prea buna pentru a nu ajunge sa vizorul unor oameni puternici. Niste persoane care nu accepta succesul ei si vor sa i-l ia cu orice pret.

In Jocuri Secrete 2017 Online Subtitrat, personajul principal incepe sa fie urmarit de FBI. Si va dati seama ca ei nu se joaca. Pot sa-i vada fiecare miscare. Va amintiti ca v-am spus de Molly Bloom ca joaca poker. Dupa cum probabil stiti, in carul acestui joc, se fac si manarii. Uneori, jucatorii isi ascund diverse carti, ce ii fac sa castige. Nu se stie sigur daca si personajul din film face la fel. Insa, FBI vor sa afle acest lucru cu orice pret.

Si nu se vor da in laturi de la nimic pentru a afla adevarul. Urmarirea va fi una permanenta, iar Molly va trebui sa fie atenta la fiecare pas. Asta, daca-si va da seama ca este urmarita. Nu e nevoie decat de o miscare gresita pentru ca cei din FBI sa puna mana pe ea. Si apoi, s-o arunce in inchisoare.

Va face ea vreun gest care sa le ridice semne de intrebare angajatilor FBI? Sau totul va fi in regula? Aflati urmarind Jocuri Secrete 2017 Online Subtitrat. Inainte de asta, iata si un trailer, sa va faceti o parere.