Jumanji Welcome To The Jungle 2017

Jumanji Welcome To The Jungle 2017 Online Subtitrat

Filmul de astazi reprezinta o adevarat placere, atat pentru nostalgici, cat si pentru cei mai tineri spectatori. De ce? Ei bine…Jumanji Welcome To The Jungle 2017 Online Subtitrat este un fel de remake al unui film ce a facut furori acum multi ani. Atunci cand multi dintre cei care citesc acest articol poate ca nici nu erau pe lume. In cele ce urmeaza, va vom spune pe scurt povestea filmului. Dupa, va vom lasa si un trailer. Toate astea pentru a va putea decide daca trebuie sa va uitati la el sau nu.

Ce se intampla in Jumanji Welcome To The Jungle 2017 Online Subtitrat?

Nu va spunem decat ca e vorba de o adevarata aventura. Un grup de patru adolescenti se intalnesc intr-o zi. Ei incep sa cotrobaie prin pod, uitandu-se prin toate cutiile. Intr-un din cutii ei gasesc o consola veche de jocuri. Si in era tehnologiei, unde smartphone-urile sunt la putere, consola aceea le e necunoscuta. La inceput, nici nu au idee cum s-o porneasca. Totusi, ii dau de cap pana la urma. Si ceea ce urmeaza…e super tare! Grupul de adolescenti e inghitit de consola in Jumanji Welcome To The Jungle 2017 Online Subtitrat. Unde sunt atrasi? In jocul disponibil pe acea consola. Ghiciti cum se numeste?

Vor putea supravietui liceenii in jungla din Jumanji?

Poate ca da, poate ca nu. Totul depinde de ei. In momentul in care ei apar in joc, nu au infatisarea lor proprie. Ei sunt transpusi in niste avatare adulte, pe care ei si le aleg. Ei au impresia ca totul e doar un joc. Insa, sa fie totul asa?

Din pacate pentru ei, nu. Jumanji este un simplu joc pentru cei din lumea reala, care il joaca. Insa pentru persoanejele din el, lucrurile sunt diferite. Daca isi pierd viata in joc, iti pierd viata si in realitate. Asadar, jocul devine un test. Un test pe care toti il pot trece daca vor lucra impreuna.

Adolescentii descopera in Jumanji Welcome To The Jungle 2017 Online Subtitrat tot ce Alan Parrish a lasat in urma, cu mai bine de 20 de ani. Si isi dau seama ca fie aleg sa fie o echipa si sa scape din lumea plina de pixeli, fie raman acolo pentru totdeauna.

Sunt actori cunoscuti in film?

Unul dintre actorii care participa la film este popularul Dwayne Johnson sau The Rock. Fanii din intreaga lume ii vor putea urmari jocul actoricesc intr-o noua aventura, plina de neprevazut. Suntem siguri ca o anumita parte din populatie va viziona filmul numai datorita prezentei lui The Rock in el. Insa, asta nu e un lucru rau. Pentru producatori e un lucru foarte bun, deoarece incasarile vor creste.

A, si daca aveati impresia ca Dwayne Johnson e singurul actor cunoscut din distributie, va inselati. Printre ceilalti se afla si Karen Gillan. Cine? (Who?) Tocmai v-am dat un indiciu. V-ati prins. Nu? Bine, poate suntem noi prea buni la indicii. Insa sigur vi se pare cunoscuta. Poate din alte filme, precum cele din seria X Men sau poate dintr-un anumit serial din Marea Britanie, care a facut si face furori. Peste tot in lume. E vorba despre Doctor Who, serial in care Karen Gillan a jucat rolul unui companion al Doctorului pe parcursul mai multor sezoane Numele personajului pe care il intruchipa era Amelia Pond.

Insa, haideti sa ne intoarcem la subiectul articolului. Adica, la Jumanji Welcome To The Jungle 2017 Online Subtitrat. Noi spunem ca filmul este unul bun, si ca ar fi bine sa-l vedeti. Insa, ramane la latitudinea voastra daca veti apasa Play sau nu. A, si dupa cum v-am spus, va lasam si un trailer al filmului: