Last Flag Flying (2017)

Last Flag Flying 2017 Online Subtitrat

Se spune ca pe campul de lupta, se pot pierde vieti foarte usor, insa se si pot lega prietenii la fel de usor. In cadrul filmului despre care vom vorbi in continuarea acestui articol, e vorba despre o prietenie de aces fel. O prietenie care s-a nascut pe campul de lupta si care a continuat mult timp dupa aceea. In Last Flag Flying 2017 Online Subtitrat, un grup de prieteni se reintalnesc dupa niste zeci de ani, motivul fiind unul trist. Filmul se incadreaza atat in categoria comedie, cat si in categoria drama. Da, stim, e putin aiurea sa si razi sa si plangi la acelasi film, dar vom vedea in continuare ce si cum. Vom afla in cele din urma pana unde se intinde partea de comedie, dar, mai ales, de unde incepe drama. Fara alte adaugiri, va invitam sa discutam despre acest film.

Ce se intampla in Last Flag Flying 2017 Online Subtitrat?

Dupa cum v-am spus mai sus, la baza, are loc o reuniune. Una de familie, am putea spune, dat fiind faptul ca prietenii ce se reunes se stiu de o viata. Richard Sheperd se reintalneste cu Sam si Mueler. Din pacate, reuniunea nu este una vesela, deoarece fiul lui Richard a fost asasinat in timpul razboiului din Iraq. Tatal sau decide sa-l ingroape la cimitirul Arlington, si, impreuna cu vechii sai prieteni, incepe o calatorie prin Coasa de Est spre casa sa din New Hampshire.

In Last Flag Flying 2017 Online Subtitrat, grupul de prieteni se reintalneste in 2003. Adica, la 30 de ani de cand au luptat impreuna in razboiul din Vietnam. Calatoria pe care o vor face toti trei va rascoli diverse amintiri, unele placute si altele mai putin placute. Ramane de vazut ce alte lucruri va mai scoate la supravata calatoria. Pentru a afla, nu trebuie decat sa ne uitam la film.