Logan (2017)

Logan 2017 Online Subtitrat in Romana Gratis HD

Logan 2017 online subtitrat a treia parte in care il gasim Hugh Jackman intr-o noua postura pe este un film hd american bazat pe “superhero” adica super eroi sau persoane cu abilitati innascute. Regizat de catre celebrul nume James Mangold si produs de catre marea companie Marvel Entertainment. Filmul fiind inspirat din viata batranului Logan care este de fapt Wolverine si este interpretat de catre marele actor Hugh Jackman iar renumitul actor Patrick Stewart revine in rolul sau preferat adica Profesorul X povestea concentrandu-se in mod special pe acestia.

Wolverine fiind un personaj din X-MEN un mutant cu abilitatea de a-si regenera rapid ranile. In ultima vreme dusmanul lui fiind chiar propria s-a varsta si cheful sau pentru aceasta viata. Se evidentiaza viata “batranului” Wolverine dar nu se pune accent doar pe asta se poate observa cu claritate ca abilitatile acestuia nu mai sunt cum au fost inainte. Abilitatea s-a de regenerare nemaiputand da acelasi randament necesitand mult mai mult timp pentru refacerea pieli in mod special.

Chiar daca aceasta “super putere” de regenerare este una de mare folos pentru acesta ranile vindecate vor lasa in urma doar cicatrici ale trecutului. Prietenul sau (Charles Xavier) cu toti il stim ca liderul X-MEN si abilitatea sa telepatica de a citi gandurile oamenilor. Dar din pacate abilitatea lui devine instabila si nu mai reuseste sa isi mai aminteasca cine este de fapt acest individ Logan (Wolverine).