Love – Dragoste (2015)

Love - Dragoste (2015) Online Subtitrat in Romana HD Gratis

Love 2015 online subtitrat in romana este un film erotic cu calitate hd in regia lui Gaspar Noé. Va spunem de la bun inceput ca filmul nu este unul pe care oricine poate sa-l vada. Nu, nu e vorba de vreun subiect psihologic mult prea greu pentru a fi inteles. E vorba de niste actiuni pe care copiii nu ar trebui sa le vada. Niste actiuni de adulti. Astfel, acest film este un film…nu chiar pentru adulti. Adica nu e din acela pe care-l vezi pe site-urile interzise, insa e asemanator. Asadar, va sfatuim sa nu ii lasati pe copii sa l priveasca.

Ce se intampla in Love 2015 online subtitrat in romana?

Diverse. Subiectul principal ar fi dragtostea neinteleasa. Este vorba despre adolescenti si despre cum cea mai buna comunicare dintre ei nu e cea verbala. Nu, din contra. Pentru ei, comunicarea cea mai buna e cea fara cuvinte. E cea sexuala. Insa, nu este nimic neobisnuit aici, avand in vedere varsta protagonistilor.

Personajul principal este Murphy, un american din Paris. El este intr-o relatie tensionata atat din punct de vedere sexual cat si emotional cu Electra, o tanara nesigura. Alaturi cu un prieten, fara sa stie ce fac, acestia o invita pe vecina lor atragatoare in pat. Si de aici incepe nesiguranta. Chiar si daca cunosti o persoana pe de-a-ntregul, tot ai anumite retineri.

Nota: Acest film este interzis minorilor sub 18 ani si dureaza 135 de minute. Asadar, daca vreti sa aflati povestea personajelor, atunci faceti-va comozi. In Love 2015 online subtitrat in romana, veti regasi franturi poate si din adolescenta si tineretea dumneavoastra. Unii dintre voi poate se vor identifica cu personajele. E interesant sa vedem unde se va duce relatia dintre personajele principale. Prin ce tradari vor trece sau ce vor invata. Iar daca vretisi voi sa aflati, urmariti filmul.