Man on a Ledge Online Subtitrat

Încă de când am văzut primul trailer pentru acest film (undeva prin luna septembrie dacă nu mă înşel) am zis că trebuie să mă duc la cinema pentru a-l vedea. Chiar dacă nu are un director cunoscut (aceasta fiind abia a doua producţie realizată de Asger Leth) şi un buget acceptabil (undeva pe la 42 de milioane de dolari) Man on a Ledge excelează la capitolul suspans.

Care e distributia din Man on a Ledge Online Subtitrat?

Cu o distribuţie formată din Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell, Anthony Mackie, Ed Harris, Edward Burns, Titus Welliver, Genesis Rodriguez şi Kyra Sedgwick, producţia reuşeşte să te ţină ţintuit de scaunul de la cinema pe tot parcusul flmului şi cu siguranţă te face să vrei să-l mai vezi încă o dată.

Care este personajul principal din Man on a Ledge Online Subtitrat?

Un poliţist incoruptibil, Nick Cassidy (Sam Worthington) ajunge în pragul nebuniei datorită nedreptăţii din sistemul judiciar. După ce face închisoare datorită unor lucruri ce i-au fost înscenate, Nick, începe să încalce toate regulile, singura lui şansă fiind evadarea. După ce reuşeste evadarea, acesta pune la cale un plan teribil şi se urcă pe o clădire din mijlocul Manhattanului ameninţând că se aruncă. Din punct de vedere al poveştii nu prea am ce reproşa. Sunt doar un pic supărat că cei care au făcut trailerele au dezvăluit un pic prea mult din firul acţiunii, din ceea ce se întâmplă cu adevărat.


Din punct de vedere al distribuţiei sunt relativ mulţumit. Sam Worthington este clar personajul principal în jurul căruia se învârte acţiune, acest lucru convinându-i (este şi obişnuit după filme ca Avatar sau Clash of the Titans), şi reuşeşte să facă o treabă excelentă. Deşi dialogul nu este foarte bine realizat, Sam reuşeşte să-l facă credibil. Un alt actor de care am făcut plăcut impresionat (şi chiar uluit) a fost Jamie Bell (pe care îl ştiţi din Jumper sau The Eagle) care îl intepretează pe fratele mai mic al lui Nick, Joey. Personajul său este amuzant şi te ţine în priză, mai ales dacă are alături o prietenă ca Angie (Genesis Rodriguez), care câteodată poate fi stresantă. Elizabeth Banks şi Ed Harris întregesc tabloul actorilor ce au ajutat la realizarea filmului. Interpretarea este acceptabilă, totuşi de la Elizabeth mă aşteptam la mai mult.

Man on a Ledge Online Subtitrat – concluzii


Man on a Ledge Online Subtitrat este un film care îţi testează limitele. Te face să te întrebi cât de departe ai merge pentru a-ţi demonstra nevinovăţia? Cât de multă încredere ai în cineva pe care o cunoşti doar după lucrurile rele pe care le-ai făcut? Ce ai fi în stare să faci pentru a proteja un prieten sau un membru al familiei? Cu siguranţă merită văzut la cinema şi revăzut încă o dată acasă. Coloana sonoră este relizată de Henry Jackman (cel care a ajutat şi la realizarea muzicii din The Dark KnightHancock şi Kung Fu Panda, dar a şi compus în Monsters vs Aliens, X-Men: First Class şi Puss in Boots).